sursa foto:  Inquam Photos/Octav Ganea

Ludovic Orban, mesaj ferm: ‘Premier va fi cel care va fi ales președinte al PNL. V-o spun ca să știți’

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat că premier va fi președintele partidului ales pe 25 septembrie în cadrul congresului, el susţinând că va avea o relaţie strânsă cu şeful statului.

”Premier va fi cel care va fi ales preşedinte al PNL. V-o spun ca să ştiţi. Iar în cazul domnului Cîţu, dacă va fi ales preşedinte al PNL, îmi pun serioase semne de întrebare dacă mai poate să fie premier pentru că – dacă vrem să refacem coaliţia (…) – USR PLUS are o condiţie foarte clară pe care a pus-o”, a declarat Ludivic Orban.

Întrebat ce relaţie va avea cu preşedintele Klaus Iohannis în cazul în care va deveni premier, Orban a spus că nu vede de ce nu ar exista o colaborare strânsă.

”Parteneriatul dintre mine ca lider PNL şi preşedinte a fost un parteneriat de succes. Aduceţi-vă aminte cât de implicat a fost preşedintele în colaborarea cu guvernul pe care l-am condus în pandemie. Cât de aproape a fost preşedintele şi cât de prezent în susţinerea activităţilor, la câte decizii a participat şi câte decizii a influenţat. Relaţia a fost de colaborare strânsă şi nu văd de ce nu ar fi aşa şi după 25 septembrie. Nu cred că avem interese contradictorii. Şi eu şi preşedintele ne dorim să punem punct acestei crize. Doreşte şi el şi eu o guvernare performantă. Vrem să utilizăm toate resursele pentru dezvoltarea României”, a mai afirmat Ludovic Orban, conform news.ro.

Vezi și:

Ludovic Orban neagă orice fel de legătură cu ‘statul paralel’: ‘Nu am fost în nicio sufragerie, la niciun joc’

După creșterea explozivă a cazurilor de coronavirus, Ludovic Orban îl atacă pe Florin Cîțu: Ce nu a făcut premierul pentru a nu se ajunge în actuala situație

Ludovic Orban, pentru Bugetul.ro, despre o posibilă amânare a Congresului PNL, după ce rata de infectare, în Capitală, a ajuns la 2,44 la mie: ‘Greu de luat o astfel de decizie’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare