sursa foto:  adevarul.ro

Maia Morgenstern: Păi cum făcem, mă nene??? Cum mai făcem?!? Ah, știu! S-a schimbat tulpina. Scuze, trunchiu’

După Congresul Partidului Național Liberal, actrița Maia Morgenstern a ironizat, luni, autoritățile, pe tema măsurilor luate împotriva coronavirusului.

Parcă mai alaltăieri era bine să stăm în case, că ce atâta teatru, cinema, figuri! E periculos! Și nici n-avem nevoie, că nu moare nimeni fără!”, spune Morgenstern, într-o postare pe Facebook.

„Auci! Vai! Păi cum făcem, mă nene??? Cum mai făcem?!?
Ah, știu! S-a schimbat tulpina. Scuze, trunchiu’.. Paradigma. Oximoronu’. Consensu’? Consemnu’? Concetățeni…
Ah, nu…
Stai: asta-i cam așa:
Romani. Concetățeni, Prieteni…bla, bla, bla.
Vin să-l îngrop pe Cezar, nu să-l laud…bla, bla, bla…
Ne spune Brutus. Iar Brutus e un om cinstit. Apud Shakespeare. Gen.
Parcă mai alaltăieri era bine să stăm în case, că ce atâta teatru, cinema, figuri! E periculos! Și nici n-avem nevoie, că nu moare nimeni fără!
Cel mai bine stăm în casă, măsuri foarte bune! Că ne e frică! Metamorfoze. Teme și temeri. Alternativ. Absolutul relativ(izat) suferă modificări. Nu e bine nicicum. Sau oricum. SOLD OUT sau cum?
Iacă-tă-mi-l acum pe marele gânditor/oare… Parcă nu mai e bine. Ce parcă?!? Nu e bine deloc! Măsuri aberante! Niște tâmpenii!!! Abuzive!!
Parcă mai era un citat celebru:
Mai culegi și ce-ai semănat!
Sau cine semănă vânt, culege furtună.
După ce am speriat spectatorii/oamenii cu mesaje în care îi îndemnăm să nu mai calce prin sălile de spectacole, pentru că e periculos, că nu moare nimeni fără TEATRU…acum ne e jale!!!”, este postarea integrală a Maiei Morgenstern.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare