sursa foto:  playtech.ro

Marcel Ciolacu, atac devastator la Vlad Voiculescu: ‘Ei continuă să ne mintă că totul e în regulă’

Într-o postare pe pagina de socializare, șeful PSD, Marcel Ciolacu, a lansat un atac dur la adresa ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu.

După incendiul de la Institutul Marius Nasta, Vlad Voiculescu, a declarat că „totul e în regulă”. Luni dimineața, Marcel Ciolacu acuză că spitalele țării continuă să ardă, iar „ei continuă să ne mintă că totul e în regulă”, făcând referire, evident, la declarația lui Voiculescu.

Spitalele țării continuă să ardă, ei continuă să ne mintă că totul e în regulă.
PSD va depune #amendament la buget pentru dotarea spitalelor, inclusiv cu echipamente de protecție împotriva incendiilor. La fel, vom depune un amendament și pentru a rezolva situația minerilor din #ValeaJiului.

Sper ca liderii Dreptei să aibă mintea de pe urmă și să le voteze! Bani sunt, dar nu sunt alocați în funcție de prioritățile românilor, ci în funcție de prioritățile voastre. Nu deficitul bugetar e marea problemă a țării, ci deficitul vostru de grijă față de #viața românilor!”, este mesajul lui Ciolacu.

Vezi și

Nici urmașii răzeșilor lui Ștefan cel Mare nu spun pas la nepotisme! Fiică de secretar de stat USR-PLUS, angajată la cabinetul unui parlamentar al Alianței

‘La vremuri noi, tot noi!’ Pensionari din Ministerul de Interne, ‘unși’ directori de Clotilde Armand și Ciprian Ciucu

PNL continuă numirile făcute pe bază de carnet de partid! Din Parlament, ajunge șef de instituție!

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare