sursa foto:  Facebook

Marcel Ciolacu: Diferența fundamentală între ce face acum Guvernul lui Iohannis și viziunea pe care o propune PSD

Președintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a făcut un scurt rezumat al programului de guvernare propus de PSD pentru următorii 4 ani.

Ciolacu susține că social-democrații vor oferi „siguranța locului de muncă, patriotism economic, revoluție fiscală, stimularea muncii și stoparea risipei banului public.

„Restricții fără număr/ îngroparea economiei și sărăcie vs Siguranța locului de muncă/ Patriotism economic/ Revoluție fiscală/ Stimularea muncii/ Stoparea risipei banului public
Asta este diferența fundamentală între ce face acum Guvernul lui Iohannis și viziunea economică și socială pe care o propune PSD pentru următorii 4 ani. Avem nevoie acum de o alternativă viabilă și sănătoasă la coșmarul economic pe care îl trăiește România!
PSD a pregătit un program de guvernare cu proiecte și măsuri concrete ce repun România pe drumul corect! Sunt politici publice pe 5 piloni, construite în parteneriat cu românii, sindicatele, patronatele și societatea civilă!
1. Aducem creștere economică printr-o revenire economică sustenabilă. Avem zeci de proiecte de investiții masive din buget, bani europeni și fonduri private pentru a crea noi locuri de muncă stabile și bine plătite. Creștem consumul și salvăm zeci de mii de IMM-uri românești.
2. Colectăm bani mai mulți la buget. Nu modificăm impozitele și taxele pentru companii în următorii 4 ani. Reducem risipa banului public tăind cheltuielile nejustificate, prin criterii de performanță în companiile de stat și digitalizarea marilor sisteme publice.
3. Stimulăm munca, creștem veniturile angajaților cu salarii mici și medii, de la salariul minim până la 6000 lei brut lunar. Venim cu ZERO impozit pe venit pentru salariul minim și creștem deducerile, inclusiv pentru familiile cu mai mulți copii. Acordăm facilități firmelor care măresc veniturile angajaților.
4. Oferim siguranța locurilor de muncă. Propunem programe consistente de sprijin pentru companii mari și IMM-uri, condiționate de menținerea/ crearea de noi locuri de muncă.
5. Impunem patriotismul economic prin programul național de relansare a producției “Fabricat în România”. Revitalizăm industrii competitive precum medicamente, chimie-petrochimie, procesarea alimentelor, tractoare-utilaje agricole, construcții de nave, pe modelul de succes din domeniile auto și IT.
Toate aceste măsuri vor fi prezentate în detaliu în perioada următoare, pentru că fiecare român trebuie să știe că putem ieși foarte repede din criza economică și socială în care ne-a aruncat acest guvern de hoți și de incompetenți!”, spune, pe Facebook, Ciolacu.

Vezi și

Document. Am intrat în posesia Hotărârii Comitetului pentru Situații de Urgență! Măsurile se aplică în Capitală, începând de azi

Doctorul Monica Pop a răbufnit: De ce nu l-a ascultat nimeni pe ministrul Tătaru? De ce alegeri?

Pe filieră machedonească. Cine e beizadeau ‘îngrijită’ de Tănase Stamule și ‘impusă’ de Ludovic Orban la conducerea Capitalei

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare