sursa foto:  facebook

Marcel Ciolacu face noi precizări! Ce se va întâmpla cu salariile românilor

Marcel Ciolacu a explicat în direct la interviurile DC News TV ce se va întâmpla cu salariile românilor, asta în condițiile în care Ministerul de Finanțe s-a împrumutat cu peste 20 de miliarde de euro, bani despre care Florin Cîțu a refuzat să dea explicații. 

”Legea este foarte clară! Noi am lăsat o datorie externă de 37%. În momentul în care ajungi la o datorie externă de 50%, în 7 luni, din PIB, în momentul acela legea te obligă să nu mai mărești niciun salariu, iar totul se plafonează. Există lege. Dacă ai ajuns la 55% datorie, intri și reduci ajutoarele sociale. Deci economistul șef al Băncii Naționale a spus aceste lucruri. Omul spunea adevărul. Oameni buni, opriți-vă. Ați ajuns la o datorie publică de 47%. Ați îndatorat România cu 25 de miliarde de euro. România va plăti anul viitor un miliard de euro dobânzi. România a împrumutat peste 1000 de euro pe secundă. Nu s-a făcut nicio inserție de capital. La ultima rectificare am tăiat 4,1 miliarde de lei de la investiții și acum împarte pomeni electorale din fondul de rezervă al primului ministru”, a declarat Marcel Ciolacu.

Citește și:

Veste bună pentru mii de elevi! Cresc bursele pentru anul școlar 2020-2021

EXCLUSIV Reguli diferite în privința înmormântărilor, în România! Deciziile semnate de Raed Arafat sunt diferite chiar și în zonele carantinate

EXCLUSIV Răsturnare de situație! Decorarea asistentei lui Marcel Vela nu a fost ilegală!

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare