sursa foto:  INQUAM Photos/ George Calin

Marcel Ciolacu face o profeție sumbră: ‘Le deschid în dispreț, doar pentru a le închide iar’

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a lansat un atac dur la adresa președintelui României, Klaus Iohannis, după ce șeful statului a anunțat că piețele vor fi redeschise în acest week-end.

Ciolacu este de părere că mutarea anunțată de Klaus Iohannis are caracter electoral și că piețele vor fi închise din nou – așa cum s-a întâmplat cu restaurantele.

„Iohannis mai avea puțin și dădea cu pălăria de pământ că PNL-ul va deschide piețele electoral fix înainte de alegeri. Așa cum au făcut și cu școlile.

Și cu restaurantele. Le deschid în dispreț doar pentru a le închide iar!
Iohannis uită voit că Orban a contestat (după aproape 20 de zile!!!) legea votată în Parlament prin care redeschideam piețele în siguranță. Un gest sinistru doar ca să poată regiza o scenetă de prost gust cu Iohannis spunând că n-a avut legea la promulgare, deși o primise încă din 12 noiembrie!

Dacă e făcut de PSD nu e bine, dacă e de la PNL – e minunat! Este un gest cinic caracteristic liberalilor, o mare bătaie de joc pentru cei care au înghețat săptămâni în șir în frig pentru ca Iohannis să facă acum gesturi penibile în campanie. Și sunt sigur că românii au înțeles asta și nu mai înghit asemenea mizerii electorale!

PS: Dacă tot e la Bacău și taie panglici la proiectele PSD, Iohannis să încerce să inaugureze și așa zisul spital modular pe care Orban a cheltuit 3 milioane de euro și care s-a dezumflat la prima ploaie!!!!”, spune Marcel Ciolacu.

Vezi și

EXCLUSIV De ce a fost decorată asistenta lui Marcel Vela: Se află în spatele campaniilor majore desfășurate pe timp de pandemie

Experții trag semnalul de alarmă! Pensiile, în pericol

Cine a fost comandantul ceremoniei organizate azi, la Arcul de Triumf – El este omul care l-a întâmpinat pe Klaus Iohannis

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare