Marcel Ciolacu motiv de ceartă în PSD? Ce spun social democrații

Marcel Ciolacu pare a fi motiv de tensiune în rândul social-democraților. Aceștia au dat cărțile pe față. 

În cadrul unei conferințe de presă, Decebal Făgădău, Președinte executiv al organizației județene PSD Constanța a declarat despre faptul că anumiți PSD-iști din ţară au spus că ar exista tensiuni în PSD, fiind nemulţumiţi de Marcel Ciolacu.

„Ar fi ciudat să nu existe. Partidul nostru are nevoie de dezbateri, are nevoie de progres, are nevoie de o schimbare în ceea ce priveşte modul în care face politică şi în care comunică. Personal, am o părere bună despre domnul Marcel Ciolacu, pe care îl cunosc şi cu care am lucrat şi pe vremea când a fost vicepremier şi vă spun că era zi şi noapte la guvern şi are o disponibilitate de muncă fantastică”, a spus  Decebal Făgădău.
„Dacă îl plac primarii? Îl plac primarii pentru că a spus că primarii de municipii şi preşedinţii de consilii judeţene vor face parte dintr-un CEX lărgit, că vocea noastră nu prea s-a auzit multă vreme. Deci noi am schimbat statutul, am schimbat formulele de conducere, dar de cele mai multe ori tocmai ne-am făcut că nu auzim aceste tensiuni sau voci. Fiecare coleg de-al nostru are dreptul să vorbească, fiecare coleg de-al nostru are dreptul să îşi spună părerea şi în cele din urmă sunt convins că această dezbatere naşte progres. Eu privesc în altă cheie, această interpretare, cum că sunt tensiuni în PSD. Nu. În PSD sunt dezbateri şi mă bucur că sunt dezbateri”, a mai adăugat Făgădău.

Vezi și:

E scandal mare în Ministerul de Interne! Marcel Vela, în fața procurorilor!

Dreapta-împrejur! Marea plecare din sistem

EXCLUSIV O mare mascaradă?! S-a confirmat dezvăluirea lui Coarnă. ‘Vela încearcă să-și facă imagine publică și pe coronavirus’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare