sursa foto:  playtech.ro

Marcel Ciolacu: ‘S-a întors PDL cu austeritatea; băgarea forțată a României în șomaj nu este o soluție’

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat joi că „PNL nu mai există, s-a întors PDL cu austeritatea” şi a afirmat că „băgarea forţată a României în şomaj” nu este o soluţie.

„PNL nu mai există. S-a întors PDL cu austeritatea! În 2010, experimentul austerităţii şi-a dovedit eşecul! A-l repeta acum înseamnă (…) ticăloşie şi interese ascunse sub umbrela stării de urgenţă. La fel, nu reeditaţi scenariul prost prin care aţi învrăjbit atunci privatul contra statului şi invers! Nu distrugeţi din nou România ! Dacă nu ştiţi ce şi cum să faceţi, luaţi exemplul de la celelalte state! Toate injectează munţi de bani în economie pentru a-şi salva atât sistemul privat, cât şi producţia internă. În plus, toate promovează soluţii sociale concrete şi curajoase pentru toate categoriile afectate. Băgarea forţată a României în şomaj nu este o soluţie, chiar dacă e tot ce aţi putut găsi”, a scris Ciolacu pe Facebook.

El a adăugat că încet, încet poporul începe să vadă „adevărata faţă” a celor de la guvernare.

„În timp ce îi ţineţi pe români în case – fără să îi şi testaţi – românii văd cum faceţi angajări pe şest, camarila de partid fiind abonatul unic. În timp ce privatul este omorât cu bună ştiinţă, românii văd că firmele voastre de partid cresc prin achiziţii total netransparente şi din ce în ce mai controversate. Nu sunteţi veşnici! Nu veţi scăpa de răspundere”, a mai afimat Ciolacu, conform Agerpres.ro

Vezi și:

Sindicatele din Poliție reacționează la filmarea care a scandalizat România: Realitatea din spatele imaginilor

Bătaie mare la raft! Odată cu epidemia de coronavirus, aceste cunoscute produse au dispărut din magazine

EXCLUSIV În plină epidemie de coronavirus, Dan Barna grăbește fuziunea cu PLUS! Ar fi un scandal intern în USR

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare