sursa foto:  Facebook

Marian Godină îl desființează pe Ștefan Mandachi, omul din spatele protestului #șîeu! ‘Unora le place să fie sclavi’

Marian Godină  a lansat un atac devastator la adresa celor care îl idolatritează pe Ștefan Mandachi, antreprenorul din spatele protestului #șîeu.

Totodată, Godină îl desființează și pe Mandachi, pe care îl vede doar un profitor, care le oferă oamenilor locuri de muncă cu salariul minim, în timp ce el își clădește un adevărat imperiu.

Am să repet asta ori de câte ori va fi nevoie: nu mă interesează cantitatea, ci calitatea!
Tocmai de asta am scris mereu ce am gândit, chiar știind că voi rămâne cu mai puțini urmăritori. Exact asta fac și acum și mă aștept la un exod în masă de pe această pagină. Pentru mine e doar o filtrare care mă relaxează psihic.
Așadar, dacă ești atât de nucă încât să-l idolatrizezi pe unul care se laudă cu milioane de euro profit, în timp ce are angajați care muncesc pe salariul minim pe economie, du-te, amice, tare, că nu simt nici cea mai mică nevoie de prezența ta pe aici.
N-ai decât să te angajezi la el pe salariul minim și să muncești cu atât de mult drag încât să-și mai facă omul încă un hotel, ca să mai creeze niște locuri de muncă, așa cum crezi tu, în naivitatea ta. Că doar d-aia fac și dezvoltatorii imobiliari locuințe, ca să aibă sărmanii oameni unde locui, nu ca să facă ei bani.
Pentru orice om echilibrat, lucrurile sunt foarte vizibile și clare, dar, vorba lui Voltaire, „E dificil să eliberezi proștii de lanțurile pe care le venerează”. Unora le place să fie sclavi, se vaită că au salarii mici și nevoi multe, dar când apare unu’ cu Porsche-ul în vârf de munte, îl idolatrizează și văd în el salvarea omenirii.
Haideti, eliberați zona! Pe jos, că n-ați creat voi locuri de muncă să aveți bani de Porsche. 🤣”, este mesajul lui Godină.

Vezi și

EXCLUSIV Controverse în privința transformării medicilor veterinari în polițiști: ‘Mi se pare o lipsă de respect față de polițiștii care au făcut o școală’

Dezbatere cu scântei la Ministerul de Interne! ‘Cum stabilește milițianul?’, ‘Pentru a vă dovedi că nu suntem milițieni’

Document. Nebunie! Guvernul Orban a luat-o razna! Se solicită prezentarea mortului, la eliberarea pașaportului

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare