sursa foto:  antena3.ro

Marius Budai, noi declarații despre reforma pensiilor: Suntem avansați în ceea ce privește reforma pensiilor pe contributivitate

Marius Budăi a făcut noi declarații despre reforma pensiilor, duminică seară, pentru România TV. 

„(…) Avem un grup de lucru în care avem de finalizat propunerile pe care le facem pentru modificarea legislației din sistemul pensiilor bazate pe contributivitate. De asemenea, aranjăm și pregătim următoarea reformă pe ceea ce înseamnă salarizarea – sistemul public de pensii.

Avem aceste grupuri de lucru pentru că-mi doresc să grăbesc un pic atât ceea ce înseamnă pensiile din sistemul de contributivitate, trebuie să pregătim două variante de lucru, să ne întoarcem în coaliție pentru decizie, dar și către Banca Mondială, pentru a calcula pe variante impactul financiar și social asupra a ceea ce propunem prin aceste lucruri.

Practic, suntem avansați în ceea ce privește reforma pensiilor pe contributivitate. Foarte important de precizat, trebuie să discutăm cu pensionarii, cu sindicatele, pentru că sunt acolo lucrători care vor fi viitori seniori ai României. Trebuie să urgentăm acest aspect”, a comentat Budăi.

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare