sursa foto:  Antena3 CNN

Mărturia incredibilă a patronului care și-a ucis angajata: „Recunosc fapta și nu o regret”

Patronul care și-a ucis angajata însărcinată, într-un magazin din Capitală, le-a declarat anchetatorilor că nu regretă ce a făcut și că recunoaște totul.

Acuzat de uciderea vânzătoarei, o tânără de 23 de ani, care era și însărcinată, patronul magazinului a spus clar și răspicat în fața oamenilor legii, că recunoaște fapta și nu o regretă, aceasta fiind singura declarație pe care o dă. Ucigașul le-a transmis anchetatorilor că insistă prea mult cu întrebările și că tot acest caz rămâne între el și Dumnezeu.

„Eu recunosc… Recunosc fapta, sunt responsabil pentru ea, dar nu doresc să dau nicio declarație. Recunosc fapta, atât. Asta e singura declarație, recunosc fapta și nu o regret. O recunosc și nu o regret. Nu mai insistați. Încep să am repulsie față de dumneavoastră, insistați prea mult de când am venit aici, mă pisați cu întrebări, v-am spus, rămâne între mine și Dumnezeu, nu vă supărați, nu mai întrebați, vă rog frumos”, este mărturia patronului care și-a ucis angajata

Vezi și: Crimă pasională în Spania. Un român de 27 de ani și-a ucis iubitul de 60 de ani: „Nu am vrut să-i fac rău niciodată”

Cum a ucis-o pe tânăra angajată

Îngrozitoarea crimă din București a avut loc în luna decembrie 2023. Un bărbat în vârstă de 72 de ani a ucis-o fără nicio remușcare pe tânăra însărcinată, în vârstă de 23 de ani, angajată la magazin., aplicându-i mai multe lovituri de cuțit provocându-i multiple plăgi înjunghiate în diferite zone ale corpului, iar prin folosirea unei drujbe i-a provocat mai multe plăgi tăiate în regiunea cervicală.

„La data de 07.12.2023, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București au pus în mișcare acțiunea penală împotriva unui inculpat, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de omor. În baza mijloacelor de probă administrate, procurorii au reținut, în esență, următoarea situație de fapt.

În data de 07.12.2023, în intervalul orar 09.29 – 09.38, aflându-se în interiorul unui magazin alimentar din municipiul București, sector 3, inculpatul, un bărbat de 72 de ani, i-a aplicat victimei, angajată a magazinului, în vârstă de 23 de ani, mai multe lovituri de cuțit, provocându-i multiple plăgi înjunghiate în diferite zone ale corpului, iar prin folosirea unei drujbe i-a provocat mai multe plăgi tăiate în regiunea cervicală, acte de violență care au provocat decesul victimei”, preciza, la vremea respectivă, Parchetul de pe lângă Tribunalul București, potrivit Antena3

Citește și: Crimă ca în filme! Un român de 14 ani a fost împușcat mortal în Italia, lângă o gură de metrou! Asasinul a tras dintr-o mașină aflată în mișcare!

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare