sursa foto:  medichub.ro

Medicul Monica Pop atrage atenția asupra invaziei de șobolani din Capitală: ‘Este nenorocire cu ei! Patologia generată de mușcăturile lor este foarte ușor de contaminat’

Medicul Monica Pop a vorbit despre situația dură din Capitală generată de invazia de șobolani.

 

Medicul Monica Pop a subliniat că locuiește de peste 50 de ani în București, dar mai rău ca acum nu a fost niciodată. Mai mult, ea trage un semnal de alarmă că în aceste zile caniculare se poate declanșa o nouă epidemie.

„Șobolanii sunt foarte periculoși! Dacă am terminat cu epidemia de coronavirus o să vină epidemia cu șobolani. Este nenorocire cu ei! Mai mult decât atâta patologia generată de mușcăturile lor este foarte ușor de contaminat. Ei se joacă cu focul! Nu mai vorbim de starea psihică a oamenilor.

Gândiţi-vă facă omul acela care a pățit așa ceva nu se mai vindecă cine știe câtă vreme. Este îngrozitor, este în stare de șoc și așa o să rămână și este și bărbat. Gândiţi-vă la soția sa poate avea și copiii care au văzut așa ceva, este înfiorător.

Este un impact psihologic. Este extraordinar de greu de a scăpa de așa ceva și va trebui să meargă la psiholog. Și acum pe căldurile astea să nu poți să mai deschizi geamurile din cauza asta este incredibil”, a spus medicul Monica Pop, conform Antena3.ro.

Vezi și:

Dr. Monica Pop: ‘Nu m-am așteptat niciodată să se întâmple așa ceva’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare