sursa foto:  ciao.ro

Medicul Monica Pop: ‘În orice fel de pandemie, scopul comercial e unul dintre principalele conducătoare în asemenea situații’

Profesorul Monica Pop, fostul manager al Spitalului de Urgențe Oftalmologice din Capitală, a declarat că ivermectina este medicamentul care ne-ar putea scăpa de pandemia de Covid19, cu mai puțin de un dolar pe zi.

 

Medicul Monica Pop a mai declarat că unul dintre pirncipalele scopuri în timpul unei pandemii globale este acela ca marile companii farmaceutice să realizeze un profit cât mai mare, de aceea aceasta susține că țara noastră a investit fonduri considerabile în achiziționarea de vaccinuri.

Pentru a-și susține teoria, Monica Pop a făcut referință la un studiu al cercetătorilor israelieni care în urma analizării substanței ivermectină, au ajuns la concluzia că ar fi un tratament adecvat pentru gestionarea epidemiei de Covid19.

„Oamenii de știință din Israel susțin că tratarea Covid-19 ar putea costa sub 1 dolar pe zi. Un studiu publicat recent arată că ivermectina – da, acel medicament pentru care au fost prigoniți atatia medici, inclusiv romani – reduce durata bolii și infecțiozitatea, informează într-o analiză amplă The Jerusalem Post.

Dintre tot cu ce s-a tratat COVID până acum, Ivermectina este cel mai bun medicament. Categoric! Asta arată nişte studii recente şi să ştiţi că foarte mulţi au tratat cu Ivermectină şi a mers foarte bine pacientul.

În orice fel de pandemie, scopul comercial e unul dintre principalele conducătoare în asemenea situaţii.” , a declarat Monica Pop, conform romaniatv.net.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare