sursa foto:  ciao.ro

Medicul Monica Pop, o nouă atenționare către autorități: ‘Este absolut inutil acest certificat la spectacole, concerte sau la meci’

Profesorul Monica Pop, fostul manager al Spitalului de Urgențe Oftalmologice din Capitală, a declarat că ”este absolut inutil acest certificat la spectacole”.

Oricare care intră într-o sală de spectacol poate fi bolnav, el fiind vaccinat. Și atunci la ce folosește? Consider că este absolut inutil. Un test ar fi altceva, doar că oamenii nu au bani. Ca să meargă la un spectacol și așa costă biletul… Dacă își mai cumpără și teste pentru a merge la spectacol se ajunge la niște sume pe care oamenii nu și le pot permite. Deci este cât se poate de prost organizat. 

Eu cred că ar fi perfect să fie posibilă participarea la un spectacol cu distanțare și mască, așa cum a mai fost! Când a fost acum câteva luni așa, s-a îmbolnăvit cineva? Are cineva vreo știință că, într-o sală de spectacol unde se lucra cu 30%, s-a îmbolnăvit cineva? Nu! Deci este absolut inutil acest certificat la spectacole, concerte, la meci, etc”, a declarat Monica Pop, conform Antena3.ro.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare