sursa foto:  libertatea

Mega-surpriză! Ce funcție pregătește colosul Facebook

Facebook pregătește o mega-surpriză pentru toți utilizatorii săi. Colosul Facebook testează o versiune a aplicației Messenger în culori închise, care să poată fi mai ușor de utilizat în condiții de luminozitate slabă. 
Potrivit ziare.com,o versiune incompletă a așa-numitului „dark mode” pentru Android este în prezent testată în mai multe țări, pe un număr limitat de utilizatori, relatează Android Police. Informația a fost confirmată de reprezentanții Facebook, care au refuzat însă să ofere mai multe detalii.
Tot mai multe site-uri și aplicații încep să introducă teme întunecate pentru interfețele lor, după ce utilizatorii s-au plâns de-a lungul timpului de disconfortul pe care îl simț atunci când se uită la ecranul telefonului noaptea.

Twitter și Gmail oferă deja astfel de funcții, în timp ce WhatsApp, aplicație deținută de Facebook, testează la rândul sau „dark mode”-ul.

Oamenii de știință au arătat că, atunci când ne expunem la o sursă puternică de lumina, în special la cea albastră, seară și în timpul nopții, putem experimenta disconfort ocular și tulburări ale somnului.

Așadar, funcții că cea pregătită de Facebook pot fi benefice pentru sănătatea noastră, deși ideal ar fi să lăsăm telefonul deoparte înainte de culcare.

Citește și: Atenție! Se dau amenzi uriașe pentru cei ce încalcă aceste obligații

Lovitură pentru acești români! Vor plăti o taxă mult mai mare

S-a aflat! Cât de bogați sunt primarii din București

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare