BANI

sursa foto:  monitorulcj.ro

Mega-veste! Mii de angajați vor primi un stimulent din partea statului

Vești bune pentru anumiți angajați! Începând cu 3 iunie 2020 intră în vigoare OUG 82/2020 conformă căreia aceștia vor primi un stimulent de 1.150 de lei, de la stat.

Statul acordă stimulentul de 1.150 de lai angajaților care lucrează în centrele de îngrijire a bătrânilor și copiilor și care au fost izolați preventiv la locul de muncă, în perioada stării de urgență.

Pentru a putea primi acest stimulent angajații trebuie să lucreze în centre de îngrijire acreditate și cu servicii sociale licențiate sau care să dețină aviz de înființare ori un plan de restructurare avizat.

Banii vor fi incasați de angajați de la centrle la care lucrează iar banii vor fi decotnați de acestea în baza unei solicitări și a unei liste nominale care va cuprinde numele angajaților și numărul de zile de izolare efectuate la locul de muncă.

Amintim că Ordonanța Militară 8/2020 a interzis suspendarea activității serviciilor sociale de tipul centrelor rezidențiale de îngrijire a vârstnicilor, adulților și copiilor și s-a instituit carantina timp de 14 zile la locul de muncă pentru angajații din aceste centre de îngrijire.

 

Vezi și;EXCLUSIV Gigantul LIDL îi dă șah Guvernului Orban! ‘Alimente de bază’. Reacția lui Nelu Tătaru, în contradictoriu cu cea a Poliției Române

Lovitură grea pentru Nelu Tătaru! Sub tutela ministrului Sănătății se fac numiri de persoane cu grave probleme de integritate și acuzate de șantaj

EXCLUSIV Adiere de PSD în echipa Barna! ‘Scheletul’ unuia dintre liderii USR

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare