sursa foto:  Facebook

Mesaj cu tâlc al unui șef ANPC: ‘Oare cum am ajuns ca atât de mulți lideri să nu aibă Cetățenia Română sau nume românești?’

Șeful Corpului de Control al Directorului ANPC și fost candidat la Primăria Brașov, Sorin Susanu, a postat un mesaj cu subînțeles pe pagina de socializare, de Ziua Națională a României.

Susanu întreabă oare cum am ajuns, în prezent, să avem lideri politici fără cetățenie română sau fără nume românesc.

La mulți ani ROMÂNIA!!
Iubesc și respect România si simbolurile naționale!
Unul dintre cele mai emoționante momente din viata mea a fost acela în care am jurat cu mâna pe Drapel credință României. Am sa-mi respect cu mândrie și devotament jurământul!
Cred cu tărie ca este mai mult decât important sa reușim sa ne păstrăm sentimentele naționale și sa nu ne pierdem identitatea.
Am ajuns intr-o perioada in care, mai ales generația foarte tânără, nu mai pune mare preț pe naționalism, din păcate, si prefera sa aprecieze simboluri și sărbători importate de la diferite alte țări; in multe situații, exista percepții greșite si o lipsa de respect fata de înaintașii noștri care si-au sacrificat viata (la propriu) pentru ca noi sa ne putem bucura de ceea ce avem astazi: O ȚARĂ MINUNATĂ! Oare de ce nu apreciem cu adevărat acest lucru? Oare de ce, în anumite situații, chiar noi ne subapreciem TARA si o vorbim de rau? Oare de ce nu ne implicam activ în rezolvarea problemelor in loc sa ne denigrăm ȚARA? Oare unde am fi fost dacă străbunii noștri ar fi avut aceeași abordare? Oare cum am ajuns sa avem lideri care sa ne conducă si nici măcar sa nu aibă Cetățenia Română? Oare cum am ajuns sa avem atat de multi lideri care sa fie atei? Oare este buna aceasta „modernizare” a viziunilor actuale? Oare cine are interes ca acesta ȚARĂ MINUNATĂ sa tot fie denigrată si data ca exemplu negativ cand in realitate lucrurile stau exact invers? Oare cum am ajuns ca atat de multi lideri sa nu mai aibă nici măcar nume românești?
Sper din tot sufletul ca diferitele forme de manipulare a maselor sa nu ducă la pierderea IDENTITĂȚII NAȚIONALE și ca vom reuși sa filtrăm corect informatiile primite prin diferitele canale de comunicare.
In urma cu câțiva ani am lansat o provocare, respectiv aceea de a se afisa prima strofa din Imnul Național pe/in clădirile instituțiilor publice. Asa cum eu am putut sa afișez o plăcută cu Imnul Național pe peretele de la intrarea în CRPC BV, asa au facut-o si altii, asa o vor mai face și ceilalți.
Ma voi lupta pentru România si pentru a menține spiritul national cu orice sacrificiu!”, spune Sorin Susanu.

Vezi și

Cine a fost comandantul ceremoniei organizate azi, la Arcul de Triumf – El este omul care l-a întâmpinat pe Klaus Iohannis

Veste bună! Din 2021 se dau noi sume de bani pentru cei care fac parte din acest program

Mutarea făcută de Klaus Iohannis: Înainte de alegeri, șeful STS a fost avansat în grad!

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare