sursa foto:  impact.ro

Mesaj direct de la Bruxelles, privind aderarea României la Schengen: ‘Este ultimul tren pentru țara noastră. Aderarea României, pe ordinea de zi’

Europarlamentarul Vlad Gheorghe vine cu vești de ultimă oră de la Bruxelles. Aderarea României și Bulgariei la spațiul Schengen a fost pusă pe ordinea de zi a Consiliului JAI din 5 decembrie.

Vlad Gheorghe afirmă că acesta este „ultimul tren pentru țara noastră”, pentru a fi admisă, în acest an, în spațiul Schengen.

Totodată, europarlamentarul român a precizat că merităm să facem parte din spațiul Schengen încă din anul 2011, atunci când am îndeplinit criteriile de aderare.

Mesajul lui Vlad Gheorghe:

„ACUM la Bruxelles: aderarea României și Bulgariei la spațiul Schengen, pe ordinea de zi a Consiliului JAI din 5 decembrie!

Mentionarea în agenda Consiliului este aproape identică față de cea de anul trecut, de la ședința în care veto-ul Austriei ne-a ținut la cozile Europei încă un an.

Este ultimul tren pentru țara noastră, rămâne să vedem dacă toată presiunea pusă de Comisie, de Parlament, de fiecare dintre noi a funcționat și România va fi parte din spațiul liber de circulație european, așa cum merită încă din 2011”, .

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare