sursa foto:  see.news

Mesajul Regelui Charles al III-lea pentru România: Sunt 25 de ani de când am fost acolo pentru prima oară şi nu voi uita niciodată

Când s-a oprit să salute mulţimea, în faţa Palatului Buckingham din centrul Londrei, Regele Charles a transmis un mesaj pentru România, precizând nu va uita niciodată țara noastră.

 

 

Întrebat de corespondentul Ştirilor Pro TV, suveranul a spus: „Aaa…România! Mesaje foarte speciale am pentru România! Cred că sunt 25 de ani de când am fost acolo pentru prima oară şi nu voi uita niciodată”.

Mesajul a fost transmis, în direct, în emisiunea „La Măruţă”.

Sâmbătă, zi istorică pentru Marea Britanie, va avea loc încoronarea regelui Charles al III-lea, scrie news.ro

Regele Charles al Marii Britanii şi fiul său William, prinţul moştenitor, au salutat vineri oamenii care s-au strâns deja în faţa Palatului Buckingham din centrul Londrei, cu o zi înainte de ceremonia oficială de încoronare a monarhului, relatează Reuters, scrie news.ro.

Charles a ieşit pe porţile palatului în maşina regală, apoi s-a oprit la jumătatea drumului pe Mall, bulevardul care duce către Buckingham, unde fanii deja au campat înaintea ceremoniei de sâmbătă. Dând mâna cu supuşii zâmbitori, Charles a fost întâmpinat cu urale de „hip, hip, ura!” şi „God save the King!” de-a lungul marelui bulevard, care va fi o parte centrală a traseului procesiunii de sâmbătă, scrie stiripesurse.ro

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare