sursa foto:  youtube.com

Miliardarul Bill Gates, fondatorul Microsoft, s-a vaccinat împotriva Covid-19. A investit aproximativ 400 de milioane de dolari pentru combaterea epidemiei

Miliardarul Bill Gates, fondatorul Microsoft, a primit prima doză a vaccinului anti-COVID-19.  Numele miliardarului a fost legat de diverse teorii conspiraționiste, pe care le-a negat.

 

Vaccin care conține cip, vaccin care funcționează împreună cu tehnologia 5G, vaccin care blochează capacitatea de reproducere (pentru a scădea populația lumii) – sunt doar câteva dintre zvonurile care îl implică pe Gates în dezvoltarea unui ser care va schimba lumea şi ne va transforma în „sclavi”.

Realitatea este, însă, alta. Bill Gates a investit, prin fundația Bill&Melinda Gates Foundation, aproximativ 400 de milioane de dolari pentru a susține un program de combatere a epidemiei. Banii au mers către accelerarea dezvoltării vaccinurilor, dar și asigurarea distribuției echitabile, la nivel global, de teste, medicamente și vaccinuri.

De altfel, Bill Gates finanțeză de ani buni cercetarea medicală și dezvoltarea programelor de vaccinare. Acum mai bine de 5 ani a prezis că „în viitorul apropiat ne vom confrunta tot mai des cu virusuri cu potențial pandemic”, din cauza supraaglomerării anumitor zone urbane, distrugerea habitatului unor specii de animale, etc.

„Unul dintre avantajele de a avea 65 de ani este că pot face vaccinul împotriva Covid-19. Am primit prima doză săptămâna aceasta și mă simt grozav. Mulțumesc tuturor cercetătorilor, participanților la etapele de testare, autorităților și lucrătorilor medicali din prima linie care ne-au ajutat să ajungem în acest punct”, a scris Bill Gates pe Twitter, conform smartradio.ro.

Citește și:

SURSE Operațiunea ‘Asaltul Lupilor Tineri’! Ce a reprezentat, în realitate, atacul lui Rareș Bogdan la Ludovic Orban

Veste bună pentru cei care au ieșit la pensie! Ministerul Muncii vine cu noi beneficii în acest an

Este oficial! Vești importante pentru toți românii: Cine nu se decide cu privire la acest serviciu, va plăti automat mai mulți bani

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare