sursa foto:  digitaltrends.com

Miliardarul Elon Musk, declarații uluitoare: ‘Ucraina rămâne neutră. Crimeea devine formal parte din Rusia, așa cum a fost încă din 1783, până la greșeala lui Hrușciov’

Miliardarul Elon Musk, CEO-ul Tesla, a făcut pe Twitter mai multe declaraţii uluitoare. Acesta a afirmat că Peninsula Crimeea aparţine Rusiei, a propus refacerea referendumurilor de anexare a regiunilor din Ucraina, dar sub supravegherea ONU.

 

Miliardarul a venit cu un sondaj către urmăritorii său, în care a scris că „cel mai probabil aşa se va termina totul, se mai pune doar problema numărului de morţi până atunci„.

Pacea dintre Rusia şi Ucraina:

– Refacerea alegerilor din regiunile anexate sunt supravegherea ONU. Rusia se retrage dacă asta e dorinţa oamenilor.

– Crimeea devine formal parte din Rusia, aşa cum a fost încă din 1783, până la greşeala lui Hruşciov.

– Alimentarea cu apă în Crimeea, asigurată.

– Ucraina rămâne neutră”, s-a arătat în tweetul lui Elon Musk, în care acesta şi-a invitat urmăritorii să răspundă cu DA sau NU la propunerile sale.

Rezultatele votului până la ora publicării materialului sunt covârşitoare. Din peste 1,2 milioane de voturi, 36,8% au fost cu DA, iar 63,2% cu NU.

Ulterior, Elon Musk a revenit pe Twitter şi a spus că „să încercăm altfel. Voinţa oamenilor din Donbas şi Crimeea ar trebui să decidă dacă aceste regiuni sunt parte din Ucraina sau Rusia.

Rusia face acum mobilizare parţială. Vor trece la mobilizare totală, dacă vor simţi că Crimeea este în pericol. Numărul morţilor de ambele părţi va fi uriaş. Rusia are de trei ori populaţia Ucrainei, aşa că victoria Ucrainei este greu de obţinut. Dacă vă pasă de oamenii din Ucraina, căutaţi pacea„.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare