A mințit ministrul Economiei după cheful de la Guvern? Paharul cu băutură a ajuns o prăjitură?

Se pare că Virgil Popescu a mințit după cheful de la Guvern. Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a declarat că în timpul chefului de la sediul Guvernului României servea o prăjitură și de aceea nu purta masca de protecție.

Pe de altă parte, în imagini se vede foarte clar cum acesta este cu paharul de băutură în mână.

Totuși, se prea poate ca acesta să fi servit o prăjitură înainte de a consuma alcool, dat fiind că pe masă se află și farfurii în care par să fi fost prăjituri.

„Nu aș vrea să comentez această poză. A fost o poză făcută la ziua prim-ministrului, în 25. Nu vreau să comentez pe această poză”, a spus Virgil Popescu.

El a explicat de ce nu purta mască de protecție.

„Am plătit inclusiv acea amendă pentru faptul că nu am purtat masca, evident masca o aveam în buzunar dar… servisem ceva atunci, o prăjitură”, a adăugat ministrul Economiei.

 

Potrivit Guvernului, premierul a achitat sâmbătă, prin ghiseul.ro, două amenzi în valoare cumulată de 3000 de lei, la cuantumul maxim prevăzut de lege, pentru fumat și nepurtarea măștii în spații închise.

Citește și:

De azi, un ‘dinozaur’ e out din Poliție! Scandalurile în care a fost implicat: De la ‘Regina Șpăgilor’ la ritualuri ‘Cosa Nostra’

Modificări importante! Ce se întâmplă cu voucherele de vacanță

Scandal uriaș în Guvern! Ludovic Orban ar fi țipat la unul dintre miniștrii aflați pe ‘lista neagră’: ‘Iar te răzgândești?!’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare