sursa foto:  Guvernul României

Ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu, spulberă povestea cu ”Doi și-un sfert”: ‘Nu am lucrat nici un minut, nici o secundă la această unitate, aveam 16 ani când a fost desființată’

Adrian Chesnoiu, noul ministru al Agriculturii, a respins speculațiile potrivit cărora ar fi activat în cadrul „Doi și-un sfert” și spune că avea 16 ani când a fost desființat acest serviciu secret. „Am lucrat într-o structură a Ministerului de Interne, se numește Direcția Generală de Informații și Protecție Internă”, a precizat oficialul, duminică, pe B1 TV, la „Selectiv” cu Dan Bucura.

Adrian Chesnoiu, pe B1 TV: Povestea cu „Doi și-un sfert”, o aberație

„Este o aberație. Nu am lucrat nici un minut, nici o secundă la această unitate „Doi și-un sfert”, pentru că aveam 16 ani când a fost desființată”, a declarat noul ministru al Agriculturii, care a vorbit pe B1 TV și despre importanța portofoliului pe care l-a preluat, dar și despre o eventuală renegociere a PNRR.

Întrebat cum a apărut această poveste legată de „Doi și-un sfert”, el a explicat:

„Am lucrat într-o structură a Ministerului de Interne, se numește Direcția Generală de Informații și Protecție Internă. Am lucrat pe zona de protecție și anticorupție a personalului propriu al ministerului, n-are nicio treabă cu a ascunde. Dacă studiați CV-ul meu, care este public, o să vedeți că am specializare în investigarea fraudelor, anticorupție, afaceri interne și relații internaționale”.

Întrebat cum a ajuns la Ministerul Agriculturii un absolvent al Academiei de Poliție, cu studii pe zona de siguranță și securitate națională, el a adăugat:

„Asigurarea hranei populației face parte tot din sectorul securității și siguranței naționale, iar istoria familiei mele, cu un tată care 40 de ani a servit câmpurile patriei în calitate de inginer agronom, director de stațiune agricolă și inginer-șef în stațiunea de cercetări agricole la Caracal, cred că îmi dă dreptul măcar să simt românește și să simt această meserie onorabilă pe care fermierii români o fac”, conform cu b1tv.ro

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare