sursa foto:  scmp.com

Ministrul Sănătății: Doi medici de la Spitalul ”Dimitrie Gerota”, în stare critică, prognosticul este rezervat

Două doctoriţe de la Spitalul MAI Dimitrie Gerota, infectate cu coronavirus, sunt în stare critică, iar prognosticul medicilor este rezervat, a anunţat, sâmbătă, ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru.

„Sunt în stare critică (cele două doctoriţe de la Spitalul Gerota – n.r.), sunt ventilate mecanic, prognosticul medicilor este rezervat, dar ei fac toate eforturile necesare pentru a le salva”, a spus ministrul Sănătăţii, Nelu Tatătaru, sâmbătă, într-o intervenţie telefonică la Antena 3.

Ministrul Sănătăţii a mai anunţat că până acum sunt 184 de cadre medicale infectate cu coronavirus, cele mei multe, 90, fiind la Spitalul Judeţean Suceava.

Cele două doctoriţe lucrează pe secţia de la Terapie Intensivă de la Spitalul MAI ”Dimitrie Gerota”, unde a fost internat pacientul de 60 de ani care a ascuns faptul că a fost plecat în străinătate, infectând propria femilie, personalul medical, colegi de serviciu.

Ambele doctoriţe au în jur de 40 de ani şi niciuna dintre ele nu are alte probleme medicale, conform news.ro

Vezi și

Se vor lua noi măsuri în România! Ce presupune scenariul 4

Schemele de tratament pentru coronavirus. Ordinul a fost publicat în Monitorul Oficial

Atenție! Persoanele care-și plimbă câinele sau care fac sport nu trebuie să completeze declarația pe propria răspundere! Precizări făcute de Marcel Vela

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare