Mircea Badea- atac cutremurător: ‘L-am condamnat la moarte’

Mircea Badea a făcut un anunț terifiant chiar în timpul transmițiunii TV, nesfiindu-se să folosească termeni duri la adresa prietenului său. 

Prezentatorul TV, Mircea Badea și Teodorescu Oreste sunt de ceva timp la cuțite și nu se văd pași spre împăcare.

Invitat la emisiunea „Dosare de presă” de la evz.tv, Mircea Badea nu a evitat niciun subiect, chiar dacă unele nu au fost foarte comode. El vorbit despre ce s-a întâmplat de fapt cu Oreste și care mai este stadiul  relației cu acesta. Jurnalistul a ținut să clarifice că nu are nimic nou de spus față de declarațiile pe care le-a făcut până în prezent.

„Eu, în ecuația mea personală, eu l-am condamnat la moarte. Pentru ce-a făcut el, nu există decât pedeapsa cu moartea”, a spus Mircea Badea, care a clarificat că această declarație nu este în niciun caz o amenințare ci „o metaforă”.

Jurnalistul a spus că Oreste nu mai există pentru el: „în lumea mea, să nu se înțeleagă că îl ameninț, înțelegeți metafora. Pentru mine e un om mort”. Realizatorul emisiunii „În gura presei” a mai adăugat că Oreste este „mort pentru că eu, în forul meu interior, l-am condamnat la moarte. Și-atunci… și cu asta basta!”

Vezi și:

Hellvig ambasador în locul lui Maior? ‘ceva este putred’ în sistem

Vești pentru toți românii! Începând cu luna februarie se acordă un nou tip de pensie

EXCLUSIV Succesorul Laurei Codruța Kovesi a dat în judecată Statul Român! A atacat inclusiv Guvernul!

 

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare