sursa foto:  pariori.ro

Mircea Badea îl atacă dur pe Klaus Iohannis: ‘Câinele nu pleacă de la măcelărie’

Mircea Badea îl atcaă dur pe Klaus Iohannis după ce s-a vehiculat că acesta ar putea merge la Bruxelles.

Realizatorul susține că președintele nu va pleca din România, iar acest zvon este doar o fentă. Badea susține că Iohannis vrea să fie din nou președintele României.

Klaus Iohannis se află printre favoriții pentru funcția de președinte al Consiliului European, alături de premierul din Belgia, din Portugalia și cel din Luxemburg. Acesta nu a confirmat zvonul.

„Legat de ce ne-a spus Ludovic Orban în legătură cu candidaturile multiple ale lui Klaus Iohannis la diferite foruri, comisii și așa mai departe, ideea este că nu-l întreabă nimeni. Habar n-avea.

Adică nu l-a informat Iohannis pe Orban ce o să facă. Asta cu candidatura la președinția Consiliului European este o fentă. Eu nu mă mai duc după fentă. (…) Pentru că domnul Iohannis vrea să fie președintele României. E un proverb românesc – sper să nu se simtă jignit – ‘câinele nu pleacă de la măcelărie’”, a spus Mircea Badea.

 

 

Vezi și:

Afacerile cu statul ale USR-istului acuzat de trădare! Finanțări anuale pentru unul dintre ‘băieții deștepți’ ai Guvernului Cioloș

Se aplică de la 1 iulie 2019! Mii de români sunt vizați

EXCLUSIV Acuzații-dinamită la adresa giganților de pe piață: ‘Suprataxează românii din cauza bonurilor de masă’

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare