sursa foto:  NATO Deputy Secretary General Mircea Geoana

Mircea Geoană, despre salariul pe care îl încasează la NATO: ‘Ne plătesc bine. Sunt foarte bun la ceea ce fac și este normal ca pe cei foarte buni să îi plătești foarte bine’

Secretarul general adjunct al Alianței Nord-Atlantice, Mircea Geoană, a vorbit despre salariul pe care îl încasează la NATO.

 

Mircea Geoană, secretarul general adjunct al NATO, a precizat că este plătit bine ”Sunt foarte bun la ceea ce fac şi este normal ca pe cei foarte buni să îi plăteşti foarte bine”.

”Nu glumesc!”

„Este mare salariul la NATO. Ne plătesc bine. Sunt foarte bun la ceea ce fac şi este normal ca pe cei foarte buni să îi plăteşti foarte bine. Nu glumesc! Eu conduc şi resursele umane, la NATO. Oamenii care sunt angajaţi trec printr-un filtru mare – concurs, examen – şi, la ultima citire, înainte să îi angajăm, sunt selectați de un comitet pe care îl conduc. (…) Romanii sunt incredibil de buni, cei care vin la concurs. E foarte greu să intri la NATO. (…) Când vin la noi la NATO, este un frison, pentru că sunt atât de buni… Au început să ia frica românilor şi româncelor. Vin atât de bine pregătiţi… Eu nu pun pile pentru nimeni, pentru că nu am voie şi nu se face. Sunt buni!”, a spus Mircea Geoană, în podcastul „Acasă la Măruță”, potrivit dcnews.ro.

Cum a ajuns la NATO

„A fost o recrutare simplă. Sunt un om care are un nume foarte bun şi lumea ştie că sunt serios şi foarte bun profesionist. S-a dorit ca cineva din Est, din noii veniţi, să fie în poziţia asta în premieră. A fost o competiție de dosare. M-au ales pe mine pentru că sunt cel mai bun în ceea ce fac. Nu mai bun decât ceilalţi, ci cel mai bun la ceea ce fac. Au ales, în premieră, un politician şi unul care are experienţă internaţională masivă şi care a trecut dincolo de politică fără să îşi știrbească reputaţia„, a mai spus Mircea Geoană.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare