sursa foto:  Daily News

Momente de groază pentru un copil din România: S-a reinfectat pentru a doua oară cu COVID-19

Situație dură pentru un copil din România care s-a infectat de două ori cu noul coronavirus SARS-CoV-2.

 

Un adolescent de 17 ani este pentru a doua oară internat cu COVID-19. Prima dată s-a infectat anul trecut, la începutul lunii noiembrie. A fost internat, s-a vindecat și s-a întors din nou pozitiv în decembrie. Mihai are și o boală autoimună care-i complică starea de sănătate.

”Acum mă simt mai bine, mult mai bine. Prima oară când am venit, mă simțeam foarte rău, eram foarte amețit, nu mă simțeam bine deloc și aveam o stare foarte proastă, dar acum, fiind sub tratament, mă simt mult mai bine și sper să fiu bine. Aștept să plec acasă, dar până nu mă fac bine, nu vreau să plec”, a spus băiatul.

În România, aproape 40.000 de copii s-au infectat până acum cu noul coronavirus

 

”Este o boală imprevizibilă, acum pari să fii bine, după care apar recăderi, iar la el cred că acest lucru s-a produs. Am constatat acasă a doua zi că îi lipseau gustul și mirosul și i-am menționat acest lucru doamnei doctor, au apărut și niște dureri foarte puternice în zona sternului. Atunci doamna doctor s-a gândit să-i repete testul și s-a repozitivat”, a povestit mama.

Marinela Militaru urmează să se vaccineze, însă fiul ei, Mihai, internat acum la Spitalul ”Victor Gomoiu” din Capitală, nu va putea, deoarece corpul lui nu se apară de boală și nu produce anticorpi, conform Antena3.ro.

 

Mama: ”Nu vrem să ajungă niciun copil în situația noastră, niciodată!”

 

La Spitalul „Victor Gomoiu” au fost tratați, de la începutul epidemiei și până în prezent, aproximativ 50 de copii cu COVID-19 și alți 50 cu sindrom post-COVID.

Citește și:

Casa Națională de Pensii Publice vine cu noi detalii! Ce se întâmplă cu pensiile

EXCLUSIV De azi, polițiștii vor da cu preponderență avertismente, în loc de amenzi! Încep acțiunile de protest împotriva Guvernului Cîțu!

Circuitul banilor în USR. Patru membri de partid au fost ‘sponsorii’ ministrului Justiției, Stelian Ion

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare