sursa foto:  romaniatv.net

Mugur Mihăescu ‘amenință’ cu dovezi care vor răsturna situația: ‘Toate informațiile le veți afla’

Mugur Mihăescu a dat note informative despre colegii militari, fiind recrutat de Securitate pe când satisfăcea stagiul militar cu termen redus, în anul 1986, potrivit unui Adeverințe eliberate de CNSAS, în anul 2013.

Cu toate acestea, CNSAS a stabilit că „Garcea” nu intră în categoria celor care au colaborat cu Securitatea.

Vezi și De ce nu a fost declarat Mugur Mihăescu colaborator al Securității, deși și-a turnat colegii

Acum, Mihăescu anunță că „micii securiști” vor să-l discrediteze. Mai mult, el susține că va face o serie de informații publice, referitoare la presupusa sa colaborare cu Securitatea, la ora 18:00.

Știu că vor să mă discrediteze, că vor să mă atace, că îmi vor ataca familia. Au încercat de mai multe ori să scoată bau-baul și să mă discrediteze. Ei mă atacă pentru că sunt o voce, pentru că spun adevărul. Micii securiști mă fac în toate felurile: Garcea, Leana, prostul, idiotul, astea sunt tipice pentru Securitate.

De ce le este frică? Că voi candida la ceva? Eu nu candidez la nimic, eu candidez la o viață reală! Ei nu vin cu argumente, vin direct cu concluzii: ești penibil Leano, ești prost Garcea! Toate informațiile le veți afla la ora 18.00, pe pagina mea de Facebook”, a spus Mugur Mihăescu, la Realitatea Plus, conform Știripesurse.ro.

Vezi și

Nelu Tătaru a dat lovitura! Afacerea soției sale aduce familiei sume impresionante

EXCLUSIV Atenție, Marcel Vela! Brigada Specială de Intervenție a Jandarmeriei vinde halate de protecție, pe Olx

Marcel Vela vrea să scoată ‘Doi și-un sfert’ la vedere! Ordinul pe care îl pregătește

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare