sursa foto:  gandul.info

NEAȘTEPTAT! Ce grad are Mircea Cosma, fostul șef al CJ Prahova, în Armata Română și pentru ce l-a obținut

În acest început de an, familia Cosma a ținut capul de afiș al publicațiilor, în urma înregistrărilor explozive făcute publice de Vlad Cosma, conform cărora fostul procuror Mircea Negulescu și procurorul-șef DNA Prahova, Lucian Onea, ar fi fabricat dosare mai multor persoane.

Vlad Cosma și tatăl său, Mircea Cosma, își vor afla sentința definitivă pe 5 martie, în procesul în care sunt acuzați de trafic de influență, luare de mită și abuz în serviciu. La primul termen al procesului, aceștia au fost condamnați la cinci, respectiv opt ani de închisoare cu executare.

Bugetul.ro vă dezvăluie, astăzi, un lucru mai puțin știut despre fostul șef al Consiliului Județean Prahova, Mircea Cosma. Acesta deține gradul de colonel în retragere în cadrul Armatei Române.

Sursa foto: expresmagazin.ro

El a fost avansat la acest grad de fostul ministru al Apărării Națioanle, actual ministru al Afacerilor Externe, Teodor Meleșcanu, pentru meritele sale deosebite în menținerea și continua întărire a spiritului patriotic și pentru promovarea interesului național.

„Ieri după-amiază (n.r. – 27 noiembrie 2008), Mircea Cosma, președintele Consiliului Județean Prahova, a inaugurat, în holul de la intrarea A a Palatului Administrativ, un bust al domnitorului Mihai Viteazul, manifestare la care a fost prezent și ministrul Apărării Naționale, Teodor Meleșcanu. Cu acest prilej, ministrul Apărării i-a înmânat lui Mircea Cosma, Ordinul de avansare a acestuia la gradul de colonel în retragere al Armatei Române, pentru meritele sale deosebite în menținerea și continua întărire a spiritului patriotic și pentru promovarea interesului național. Onorat de această avansare, dar și emoționat, Mircea Cosma a bătut din călcâie și a răspuns militărește: „Servesc Patria!”, scria ziarulprahova.ro, în anul 2008.

Cel mai probabil, Mircea Cosma beneficiază și de o pensie specială pe măsura gradului său.

Vezi și SURPRIZĂ! Ce pensie GRASĂ are Gabriel Oprea – I-a crescut de ZECE ORI într-un an

Ascensiune militară FULMINANTĂ a Principelui Radu Duda de Hohenzollern! Cum a ajuns un actor să fie COLONEL al Armatei Române

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare