sursa foto:  Facebook

Neașteptat! Nouă plângere penală contra ministrului MAI Carmen Dan – ce s-a întâmplat

Ministrul Carmen Dan este lovită din toate părțile și pare să fie luată la țintă de toată lumea. Acum și FADERE (Federația asociatiilor de români din Europa) o amenință cu plângere penală. Aceștia solicita ministrului de interne Carmen Dan, sa rezolve de urgența situatia creata la ghiseele de eliberare a pașapoartelor.

„De la începutul lunii august in fața ghișeelor pentru eliberarea pașapoartelor s-au format cozi uriașe din cauza neadaptării acestor servicii la valul mare de români care vin din strainătate în vacanța și doresc să iși schimbe si documentele.

Daca doamna ministru nu va rezolva cu maximă urgență această problemă, FADERE va face plângere penală impotriva acesteia.

Vezi și Lia Olguța Vasilescu dă o veste „RĂCORITOARE” pentru sute de mii de români! „O să vă convingeți că a meritat așteptarea!”

Detalii interesante! Care ar fi ADEVĂRATA origine a AVERII lui Cristian Boureanu

Este inadmisibil ca dupa 10 ani să spui că încă eşti luat prin surpindere de românii care în luna august vin în număr mare în țară și doresc sa iși inoiasca documentele. Statul român încă nu s-a obinuit cu ideea că 25% dintre cetățenii săi sunt plecați în afara țării.

Este revoltător ca un cetațean român care vrea să îşi petreacă doua săptămani de concediu împreună cu familia, să îşi piardă jumătate din timp pe la ghișee”, se arată într-un comunicat de presă al FADERE remis redacției bugetul.ro.

I-am văzut pe politicieni întrebându-se de multe ori,  de ce românii din diaspora nu se întorc acasăSituația de fața poate fii un exemplu.

Dupa ce ai locuit câțiva ani intr-o țară occidentală, îți vine greu să mai accepți bătaia de joc dâmbovițeană a statului fața de cetațean„, a declarat Daniel Tecu președintele FADERE.

TAGS

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.