sursa foto:  romaniatv.net

Lia Olguța Vasilescu dă o veste „RĂCORITOARE” pentru sute de mii de români! „O să vă convingeți că a meritat așteptarea!”

Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a făcut un anunț extraordinar, vineri, pe pagina de socializare. Fostul primar al Craiovei a dat o veste mare pentru sute de mii de români.

Șefa Muncii a dezvăluit că locuitorii Craiovei se vor putea răcori din plin, începând de vineri, 11 august, dat fiind că a fost deschis primul Water Park din Craiova.

„Astăzi (n.r. – vineri), a fost inaugurat Water Parcul craiovean, în prezența celor trei primari care au contribuit la realizarea lui. Vă invit să îl vizitați! O să vă convingeți ca a meritat așteptarea!”, a scris Lia Olguța Vasilescu, pe o rețea de socializare.

Conform presei locale, valoarea totală a proiectului de aproximativ 85 milioane de lei, din care 29,3 milioane de lei finanţare nerambursabilă.

Vezi și Detalii interesante! Care ar fi ADEVĂRATA origine a AVERII lui Cristian Boureanu

Concurența tremură! Telekom România pregătește o mutare bombă

Absolvent de Stanford și Harvard critică aspru noua măsură PSD: „Proiectul pedepsește toți antreprenorii din cauza câtorva hoți!”

TAGS

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.