sursa foto:  gadget.ro

Concurența tremură! Telekom România pregătește o mutare bombă

Telekom, unul dintre giganții în telecomunicații din țara noastră pregătește o mutare bombă care va cutremura piața serviciilor mobile și va pune pe jar concurența. Noua mișcare va aduce companiei o creștere a eficienței și a economiei.

Potrivit Antena3, Telekom Romania Mobile Communications (fost Cosmote Romania) pregătește concurenței o surpriză de proporții, care va deveni efectivă de la 1 decembrie, anul acesta.

Gigantul va prelua companiile Telemobil, Germanos Telecom Romania și Sunlight Romania Filiala București. Noua fuziune va genera economii prin reducerea structurilor paralele administrative și de conducere și creșterea eficienței actului de decizie managerial.

În același timp, relațiile comerciale dintre companiile implicate și atingerea unor economii de costuri și timp, vor dispărea, precum și consolidarea situației financiare a societăților.

Vezi și  Absolvent de Stanford și Harvard critică aspru noua măsură PSD: „Proiectul pedepsește toți antreprenorii din cauza câtorva hoți!”

EXCLUSIV: Alexander Adamescu subminează suveranitatea României

Anunț URIAȘ pentru o categorie de bugetari! Cine va beneficia de o majorare cu 15% a salariului

 

TAGS

SHARE

COMENTEAZĂ
 • Lev Davidovici Bronstein

  pe bune??? cica la vf si orange s-au comandat 2 vagoane de chiloti …

  • Tara de jeguri asistate

   pai macar au chiloti noi, nu ca tine care stai kakat day by day in aceeasi izmana pe care a purtat-o jegul de tactu’ cand era frezor la imgb.

 • Eric Cartman

  Din păcate, Vodafone și Orange sunt peste ei.

 • WinDos

  Ce gluma buna … va face sa tremure concurenta! De fapt, firmele absorbite sunt ale Telekom de ani si ani, dar pentru a refuce costurile le desfiinteaza preluand activitatile acestora si dand afara inca vreo 500 de angajati din toata tara! Urmeaza ca in curand sa vedem ca firmele de acest fel sa lucreze strict online in cativa ani, iar serviciile sa fie operate de niste roboti … mare scofala !?!

 • vasile BONTAS

  Aiurea…deocamdata facturarea electronica a serviciilor de voce pe mobil nu functionraza de 3 luni. Germanos si OTE pun bete in roate unificarii sistemelor IT. O companie de telefonie mobila care nu gestioneaza strict


articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.