sursa foto:  gadget.ro

Concurența tremură! Telekom România pregătește o mutare bombă

Telekom, unul dintre giganții în telecomunicații din țara noastră pregătește o mutare bombă care va cutremura piața serviciilor mobile și va pune pe jar concurența. Noua mișcare va aduce companiei o creștere a eficienței și a economiei.

Potrivit Antena3, Telekom Romania Mobile Communications (fost Cosmote Romania) pregătește concurenței o surpriză de proporții, care va deveni efectivă de la 1 decembrie, anul acesta.

Gigantul va prelua companiile Telemobil, Germanos Telecom Romania și Sunlight Romania Filiala București. Noua fuziune va genera economii prin reducerea structurilor paralele administrative și de conducere și creșterea eficienței actului de decizie managerial.

În același timp, relațiile comerciale dintre companiile implicate și atingerea unor economii de costuri și timp, vor dispărea, precum și consolidarea situației financiare a societăților.

Vezi și  Absolvent de Stanford și Harvard critică aspru noua măsură PSD: „Proiectul pedepsește toți antreprenorii din cauza câtorva hoți!”

EXCLUSIV: Alexander Adamescu subminează suveranitatea României

Anunț URIAȘ pentru o categorie de bugetari! Cine va beneficia de o majorare cu 15% a salariului

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare