sursa foto:  cancan.ro

Nebunie în fotbalul românesc! Gigi Becali a câștigat procesul cu Armata

Șoc total în fotbalul românesc! Magistrații de la Curtea de Apel București au luat o decizie neașteptată joi, 25 aprilie 2019.

FCSB a mai câștigat o bătălie din războiul lung pe care-l poartă cu CSA Steaua. Judecătorii au decis, cu drept de recurs, că pârâta CSA Steaua a fost decăzută din dreptul de a mai folosi mărcile: ”Steaua București”, ”CS Steaua 1947-1967”, ”Steaua” și ”A”, pentru toate produsele și serviicile pentru care ele sunt înregistrate.

Totodată, conform digisport.ro, CSA Steaua a fost obligată să achite și cheltuielile de judecată, în valoare de 20.411 lei. Dar iată cum arată sentința de azi a Curții de Apel:

”Solutia pe scurt: Evocând fondul, după anularea cu reţinere: Admite în parte acţiunea. Constată decăderea pârâtei Clubul Sportiv al Armatei Steaua din drepturile conferite asupra mărcilor înregistrate: MN 26915 STEAUA BUCUREŞTI, MN 63179 CS STEAUA 1947 -1967, MN 63180 – STEAUA, MN 63287 – A, pentru toate produsele şi serviciile pentru care ele sunt înregistrate.

Respinge în rest acţiunea ca neîntemeiată.
Obligă pârâta la plata către reclamantă a sumei de 20.411 lei cu titlu de cheltuieli de judecată proporţional cu admiterea în parte a acţiunii. Cu recurs în 30 de zile de la comunicare, ce se depune la Curtea de Apel Bucureşti.
Pronunțată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor, prin mijlocirea grefei, azi, 25.04.2019.
Document: Hotarâre 25.04.2019”, se arată pe documentul postat pe site-ul portal.just.ro.

Oficialii celor de la FCSB n-au dorit să comenteze pe marginea deciziei de azi. S-au mărginit doar la a spune că respectă legislația în vigoare și decizia magistraților și că vor oferi un răspuns public atunci când decizia va fi una irevocabilă.

Vezi și

Vești bune! Ce categorie de salariați poate cere concediu de odihnă suplimentar

Se dau bani de la stat! Ce trebuie să facă firmele pentru a primi peste 2.000 de lei

Cine e, de fapt, omul care o pune la zid pe Carmen Dan – Totul despre averea lui Cătălin Ioniță, șeful DGA

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare