sursa foto:  Libertatea.ro

Nelu Tătaru: ‘Nu recomand relaxare deocamdată. Avem încă decese, avem încă persoane în Terapie Intensivă’

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a declarat, sâmbătă, la Sfântu Gheorghe, că nu recomandă relaxarea, deocamdată pentru că suntem încă pe o curbă ascendentă, chiar dacă ascensiunea nu este una abruptă.

Ministrul Nelu Tătaru a precizat că încă sunt cazuri la Terapie Intensivă, iar unii pacienţi din aceste secţii, din păcate, nu vor supravieţui.

”Sunt momente în care apare scăderea numărului de cazuri, vom avea şi o relaxare mai mare. Recomand nu relaxare deocamdată. Suntem pe o curbă ascendentă, chiar dacă ascensiunea nu mai e aşa de abruptă, avem încă decese, avem încă persoane în Terapie Intensivă si cele de la Terapie Intensivă vor duce în continuare, o parte dintre ele, la deces, fiindcă boala şi bolile co-existente duc, în cele din urmă la deces”, a declarat Nelu Tătaru.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că după data de 15 mai va exista o anumită relaxare a măsurilor luate din cauza pandemiei de coronavirus, însă, totuşi, vor mai exista unele restricţii, conform news.ro

Citește și:

Un jurnalist rupe tăcerea: ‘Cum promovează liberalii în funcții ”penalii” de altădată’

Mărturii cutremurătoare! Cum a murit românul plecat să culeagă sparanghel în Germania: ‘striga că vrea să trăiască, dar șefii l-au izolat într-o baracă și acolo a murit’

Mega-veste! Anumiți români vor fi scutiți de impozite

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare