sursa foto:  ziarulnational.md

Nicușor Dan: Am demarat procedurile legale pentru reabilitarea a 40 de kilometri de conductă din rețeaua de termoficare a Capitalei

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, anunță că instituția pe care o conduce a demarat procedurile legale pentru reabilitarea a 40 de kilometri de conductă din rețeaua de termoficare a Bucureștiului.

Așteptăm propunerile companiilor de pe piață până la data de 8 martie, iar imediat după, vom începe procedura efectivă de achiziție, mai spune Nicușor Dan.

Am demarat ieri procedurile legale pentru reabilitarea a 40 de kilometri de conductă din rețeaua de termoficare a Capitalei. Aceștia se adaugă tronsonului de 13 kilometri pe care Compania Energetica a început lucrările la începutul lunii.

Primăria Municipiului București a publicat în consultare în SEAP caietele de sarcini aferente execuției a 4 tronsoane, cu un total de 40 kilometri. E vorba despre tronsoanele CB 4 – CO5 (cu o lungime de 8 kilometri, cod MC1013812), CM 43 – CO 2 (cu o lungime de 9 kilometri, cod MC1013811), C 15/20 – CS 12 (cu o lungime de 11 kilometri, același cod MC1013811) și CM 11- CP3 – CV5/4 (cu o lungime de 12 kilometri, cod MC1013810).

Așteptăm propunerile companiilor de pe piață până la data de 8 martie, iar imediat după, vom începe procedura efectivă de achiziție.
https://www.pmb.ro/…/arhiva/get-public-procurments/2021/69”, este mesajul lui Nicușor Dan.

Vezi și

Dat jos de mineri în anii ’90, Petre Roman acuză că ‘o mafie politică’ a decis că trebuie să plece! Sfatul pentru Florin Cîțu

Veste bună de la Guvern pentru toți cei care contribuie la Pilonul II de pensii private obligatorii

Nici urmașii răzeșilor lui Ștefan cel Mare nu spun pas la nepotisme! Fiică de secretar de stat USR-PLUS, angajată la cabinetul unui parlamentar al Alianței

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare