Nicușor Dan anunță schimbări radicale! Numirile făcute de primarul Capitalei

Primarul general al Municipiului București, Nicușor Dan, a anunțat că a decis să facă schimbări în conducerea Administrației Municipale pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic, subordonată Primăriei Capitalei.

”Azi am decis schimbări în conducerea Administrației Municipale pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic, subordonată Primăriei Capitalei. Pleacă din funcții Marius Coaje, director adjunct și Alina Tarcevschi, director executiv adjunct.

De asemenea, în funcția de director adjunct al acestei Administrații îl voi numi pe Edmond Niculușcă. El e fondatorul Asociației ARCEN și un om care s-a luptat mult în ultimii ani pentru salvarea patrimoniului istoric al Capitalei. E cel care a strâns fonduri pentru renovarea Școlii Centrale și a organizat trasee culturale pentru cei care voiau să descopere vechiul București”, a transmis Nicușor Dan, primarul Capitalei.

Edmond Niculușcă, directorul asociației ARCEN, este consilierul personal al lui Nicușor Dan. Aceasta a fost prima numire făcută de Nicușor Dan.

Edmond Niculușcă a fost și consilier persoanal al ministrului Culturii, Vald Alexandrescu, în 2016.

 

Vezi și: Experții trag semnalul de alarmă! Pensiile, în pericol

Cine a fost comandantul ceremoniei organizate azi, la Arcul de Triumf – El este omul care l-a întâmpinat pe Klaus Iohannis

Veste bună! Din 2021 se dau noi sume de bani pentru cei care fac parte din acest program

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare