Nicușor Dan: ‘În această săptămână, voi putea prelua oficial funcția și începem să construim împreună Noul București’

Primarul ales al Capitalei, Nicușor Dan, a transmis pe pagina sa de Facebook un mesaj după ce Curtea de Apel București a respins toate cele 52 de apeluri formulate la validarea mandatului său de primar. ”Ne revedem la depunerea jurământului, iar apoi, zi de zi, în calitate de parteneri”.

 

”Curtea de Apel Bucureşti a luat azi decizia firească de a respinge contestaţiile pesediste total nejustificate privind alegerile locale de acum o lună şi a validat mandatul de primar general al Capitalei, acordat de cetăţeni. În această săptămână, voi putea prelua oficial funcţia şi începem să construim împreună Noul Bucureşti, adică să facem un oraş bun pentru oamenii cinstiţi”, a scris, luni, pe Facebook, Nicuşor Dan.

Acesta a mulţumit din nou tuturor celor care i-au acordat încredere.

”Le mulţumesc din nou bucureştenilor pentru încrederea exprimată la urne şi pentru dorinţa de a aduce o schimbare în acest oraş vitregit de către o administraţie incompetentă. Ne revedem la depunerea jurământului, iar apoi, zi de zi, în calitate de parteneri”, a mai transmis primarul ales al Capitalei.

Curtea de Apel Bucureşti a respins, luni, cele 52 de apeluri formulate împotriva validării mandatului de primar general al lui Nicuşor Dan, considerând că acestea au fost tardiv formulate.

”Admite excepţia tardivităţii. Respinge toate apelurile ca tardiv formulate”, a anunţat Curtea de Apel Bucureşti. Decizia este definitivă, informează news.ro

Citește și:

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare