sursa foto:  cotidianul.ro

Nicușor Dan nu se leapădă de Ludovic Orban: ‘Am un mare respect pentru el, ca om politic’

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan a declarat luni seara, că în opinia sa Ludovic Orban  a stabilizat partidul  în 2017, când era într-un oarecare dezechilibru. El a transmis că are un respect pentru el, ca om politic.

Întrebat dacă Ludovic Orban ar trebui să rămână preşedinte al PNL, Nicuşor Dan a precizat, pentru Digi 24, că aceasta este o dezbatere internă a Partidului Naţional Liberal.

„Este o dezbatere internă pe care PNL o are. În opinia mea, Ludovic Orban are trei mari merite. Unu, că a stabilizat partidul acesta în anii 2017, când era într-un oarecare dezechilibru. Doi, că a reuşit să dea jos Guvernul Dăncilă; să ne gândim cum ar fi fost România în criză sanitară cu un guvern PSD. Şi trei, că a contribuit decisiv ca Bucureşti să aibă un primar de dreapta. Acestea sunt meritele pe care Ludovic Orban le are. Am un mare respect pentru el, ca om politic”, a spus Nicuşor Dan.

Pe de altă parte, el a afirmat că are o bună relaţie cu organizaţia de Bucureşti a PNL şi că lucrul acesta nu se va schimba, chiar dacă Orban nu va mai fi liderul partidului.

„Eu am o relaţie foarte corectă, am făcut o campanie electorală împreună cu PNL. Am o relaţie foarte bună cu oamenii din acest partid, în special cu organizaţia de Bucureşti, cu consilierii generali cu care sunt în contact. Lucrul acesta nu o să se schimbe, desigur”, a susţinut primarul general, informează agerpres.ro

Citește și:

Informații utile pentru toți șoferii români! Câți bani veți scoate anul acesta din buzunar

SURSE Omul lui Marcel Vela ar putea ajunge la șefia unei instituții de forță!

Legea a intrat în vigoare! Acești români se pot pensiona mai devreme

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare