sursa foto:  hotnews.ro

Nicușor Dan și Clotilde Armand încep războiul! ‘Are chiar o datorie’, ‘Îl rog să nu mai dezinformeze’

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat că Primăria Sectorului 1, nu va prelua parcurile Cișmigiu și Herăstrău, așa cum își dorește Clotilde Armand.

Mai mult, Nicușor Dan o acuză pe Clotilde Armand că are datorii neachitate, de 19 milioane de lei, față de Primăria Capitalei.

În replică, Armand susține că Dan „dezinformează” și că Primăria Sectorului 1 nu are datorii neachitate față de Primăria Municipiului București.

Nu se pune problema ca Primăria Sector 1 să preia parcurile Cișmigiu și Herăstrău, doamna primar Clotilde Armand are mult mai multe probleme de rezolvat în sectorul său și nici nu are capacitatea financiară pentru a face acest lucru. În acest moment, Primăria Sector 1 are chiar o datorie de 19 milioane lei către PMB”, a acuzat, vineri, Nicușor Dan.

Clotilde Armand: „Îl rog să nu mai dezinformeze opinia publică”

Am aflat și eu din presă că dl. primar general a declarat că nu se pune problema ca Primăria Sectorului 1 să preia parcurile Herăstrău și Cișmigiu… iar Primăria Sector 1 ar avea o datorie de 19 milioane lei către Primăria Municipiului București.

Recunosc că este puțin absurd să aflu din presă asta. Dl. primar are numărul meu de telefon și m-ar fi putut contacta să mă anunțe înainte. În condițiile în care am avut o întâlnire în urmă cu câteva luni cu dl. primar general unde am discutat și am convenit la inițiativa lui să preluăm noi parcurile Cișmigiu și Herăstrău pentru a putea face investiții. N-am fi pus pe ordinea de zi a ședinței Consiliu Local de ieri acest proiect dacă n-am fi avut acordul d-lui primar.

Sper ca situația dezastruoasă a parcurilor Herăstrău și Cișmigiu să se rezolve urgent. Voi înainta către Primăria Municipiului București o nouă solicitare pentru preluarea în administrare a celorlalte parcuri de pe raza Sectorului 1 aflate în administrarea ALPAB.

De asemenea, îl anunț pe dl. primar general că Primăria Sectorului 1 și-a plătit datoria față de Primăria Capitalei și îl rog să nu mai dezinformeze opinia publică”, susține Clotilde Armand.

Vezi și Politică de ‘oameni noi’. Cosette Chichirău (USR-PLUS), prinsă cu minciuna! ‘N-am folosit niciodată expresia Ciuma Roșie’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare