sursa foto:  Inquam Photos/Ilona Andrei

Politică de ‘oameni noi’. Cosette Chichirău (USR-PLUS), prinsă cu minciuna! ‘N-am folosit niciodată expresia Ciuma Roșie’

Am prins-o cu minciuna! Cosette Chichirău, unul dintre liderii USR-PLUS, a mințit, în direct, la TV. Ea a declarat, luni, că nu a folosit – ATENȚIE! – niciodată expresia „Ciuma Roșie”, referindu-se la Partidul Social Democrat.

Numai că, în septembrie 2018, când România era condusă de un Guvern PSD, ea spunea că USR-PLUS trebuie să câștige alegerile din 2020, pentru a scoate „ciuma roșie de la guvernare pentru totdeauna”.

Vezi și SURSE ‘Omerta’ impusă în Poliția Capitalei, pe cazul alegerilor locale din Sectorul 1, unde PSD o acuză pe Clotilde Armand de fraudă

Cosette Chichirău, septembrie 2021:

În primul rând, eu n-am folosit NICIODATĂ expresia asta. Vreau să clarific. Eu cred că orice partid poate acționa corect în anumite situații. 

Etichetele derivă din acțiuni. Nu există rău sau bun, în mod absolut. Poți să faci bine, poți să faci rău.

Noi ne așteptăm ca toate partidele să facă ceea ce e bine pentru România, adică să-l demită pe domnul Cîțu”, a declarat Cosette Chichirău, luni, în emisiunea lui Ionuț Cristache, de la TVR 1.

Cosette Chichirău, septembrie 2018:

„O zi neagră în Parlament:

1. PSD a votat împotriva înființării comisiei de anchetă a pestei porcine. Dau foc țării și își acoperă urmele.

2. PSD a votat împotriva înființării comisiei de anchetă a evenimentelor din 10 August. Au gazat românii și nu vor să dea socoteală!

3. PSD a modificat regulamentul Camerei Deputaților astfel încât orice deputat care protestează vizibil, chiar și tăcut și pașnic (de exemplu cu o pancartă), să fie scos din sală cu forța și sancționat cu eliminarea de la lucrările Parlamentului pentru 2-30 de zile! PSD vrea Opoziția tăcută, făcând blat cu ei, sau în Dubă. Sau la Canal!

Încet încet, instaurează dictatura. Nu putem ceda acum! Trebuie să câștigăm alegerile din 2020 și să scoatem ciuma roșie de la guvernare pentru totdeauna!”.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare