Nu, nu e glumă! Decizie fără precedent a CNA: Jurnaliștii Nașul TV au la dispoziție două săptămâni să găsească tunelurile secrete din munții Bucegi, care duc către alte continente

În ședința de miercuri, Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) a luat o decizie fără precedent. CNA le-a dat răgaz jurnaliștilor de la Nașul TV două săptămâni, ca aceștia să găsească tunelurile secrete din munții Bucegi, care duc către alte continente.

CNA a amânat pentru două săptămâni analiza unei emisiuni în care s-a vorbit despre tunelurile secrete din Bucegi, care duc către alte continente.

Decizia CNA:

„În ședința de miercuri, 23 august, CNA a vizionat emisiunea „Să vorbim despre tine” difuzată pe postul Nașul TV în 05.05.2023. În emisiune, invitatul Sacha Stone, influencer britanic, a prezentat imagini din interiorul munților Bucegi, România.

Domnia-sa a afirmat că în interiorul Bucegilor există tuneluri de mari dimensiuni, care duc către alte continente. De asemenea, au fost prezentate imagini ale unor structuri de mari dimensiuni (250 metri înălțime), respectiv câteva statui și o piramidă, aflate în interiorul acestor tuneluri.

Moderatoarea emisiunii, doamna Gabriela Calițescu, nu a prezentat dovezi independente cu privire la aceste informații, unul dintre motivele invocate de domnia-sa fiind că accesul în tunelurile din Bucegi este interzis. Consiliul a decis, în unanimitate, să amâne analiza emisiunii cu două săptămâni pentru a permite echipei de ziariști de la Nașul TV să verifice la fața locului existența tunelurilor și a construcțiilor din interiorul acestora.

În virtutea rolului său de apărător al libertății de exprimare și al liberului acces la informații de interes public, CNA adresează un apel tuturor autorităților relevante să nu împiedice accesul ziariștilor în tunelurile secrete din Bucegi”.

Ar putea fi o imagine cu televizor, redacţie şi text

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare