sursa foto:  prosport.ro

Nunta anului se apropie! Gigi Becali va cheltui o sumă uriașă

Nunta anului în Romania se apropie cu pași repezi! Se pare că Gigi Becali cunoscut din țara noastră va investi o sumă uriașă pentru acest eveniment!

Va fi nunta anului și a recordurilor pentru România. Gigi Becali va fi socru mic și a pus la bătaie o sumă record pentru a organiza fiicei sale o nuntă mai ceva ca-n povești. Latifundiarul din Pipera ar fi pus „la bătaie”, pentru a organiza o nuntă ca-n povești, nici mai mult, nici mai puțin decât 500.000 de euro. Din câte se pare, tinerii însurăței au ales să facă nunta într-un luxos complex de evenimente de la noi din țară.

Evenimentul, care se anunță unul grandios, ar fi planificat în cel mai mic detaliu chiar de socrul mic. Becali și-a dorit ca preparatele culinare tradiționale machedonești, ca și cele din bucătăria internațională, să fie pregătite de chefi celebri, anunță cancan.ro.

Nici când a fost vorba să aleagă decorurile pentru nuntă, Gigi Becali nu s-a lăsat mai prejos. A cerut ca totul să fie la superlațiv, începând de la masa de prezidiu, care este un model unicat, placată cu cupru, până la aranjamentele florale din care fac parte și pomi spectaculoși, înalți de peste 4,5 metri.

Familia Becali și-a dorit ca evenimentul să se desfășoare în cea mai mare discreție. Așa că latifundiarul ar fi angajat pentru nunta fiicei sale o ”armată” de bodyguarzi, care vor avea ca scop protejarea celor aproximativ 700 de invitați ce vor participa la ”evenimentul secolului” din România.

Gigi Becali ar fi fost nevoit să plătească 20.000 de euro unui cuplu care închiriase formaţia pe care el o dorea la nunta fiicei sale. Este vorba despre o trupă de muzică machedonească, mai spune sursa citată.

Citește și:

Ieşirea violentă a lui Andrei Caramitru îi costă scump pe cei din USR-PLUS! Foştii votanţi rup rândurile

E oficial! Amnistia fiscală a fost publicată în Monitorul Oficial! Cine scapă de plata datoriilor

Cine e, de fapt, femeia care l-ar fi ‘îngropat’ pe Radu Mazăre – Guvernul Dăncilă a ‘uns-o’ în funcție

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare