sursa foto:  newsar.ro

O consilieră USR de la sectorul 6 care a votat bugetul propus de primarul PSD

O consilieră USR de la sectorul 6 care a votat bugetul propus de primarul PSD Gabriel Mutu, în pofida deciziei grupului consilierilor USR de a nu susține bugetul, va fi exclusă din partid.

”Votul consilierei noastre de la sectorul 6 ne-a luat prin surprindere. Nu este primul caz de buget controversat care trece zilele acestea, dar este prima dată când este cu un vot de la USR. (…) Votul consilierei noastre este o mare dezamăgire. Trebuie să ne asumăm greşeala de a fi susţinut-o în 2016 şi să acţionăm în consecinţă. De aceea voi propune retragerea sprijinului politic şi excluderea din USR a consilierei la următoarea şedinţă a Biroului municipal Bucureşti”, a scris pe pagina sa de Facebook preşedintele USR Bucureşti Claudiu Năsui, referindu-se la consilierul Isabela Boţogan.

Consiliera USR va fi exclusă din USR şi nu va mai beneficia vreodată de sprijinul politic al USR, a precizat el..

”Avem 0 toleranţă la blaturi şi la vechile metehne din clasa politică”, subliniază liderul USR Bucureşti.

USR Sector 6 a precizat că Grupul consilierilor locali USR Sector 6 a luat decizia de a nu vota bugetul propus de primarul PSD Gabriel Mutu, considerând că serveşte mai degrabă intereselor electorale pe care le are actualul primar decât intereselor pe care le au bucureştenii.

Vezi și:

EXCLUSIV Audio. Atenție, Marcel Vela, avem dovada! Șef din Poliție prins pe înregistrare

EXCLUSIV Se încinge cazanul cu smoală în MAI! ‘Băieții Veseli’ ai lui Vela ar pregăti execuția unui șef din Poliție

Cine taie și spânzură în justiție? Miza pentru noii procurori șefi

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare