sursa foto:  dailymail.co.uk

O femeie a dormit lângă cadavrul fratelui timp de 5 ani! Cum au descoperit polițiștii ”casa ororilor”

O femeie a ținut trupul neînsuflețit al fratelui său în propria locuință, odihnindu-se în fiecare noapte lângă acesta, timp de 5 ani de zile. 

Totul s-a petrecut în orașul Geelong, din Australia, unde femeia a păstrat cadavrul fratelui său în casă și a dormit în fiecare seară lângă trupul neînsuflețit. Acest caz cutremurător a zguduit liniștea orașului, vecinii și autoritățile fiind șocați să descopere că aceasta a dormit lângă trupul fratelui în fiecare noapte. Femeia în vârstă de 70 de ani a șocat o întreagă comunitate, după ce s-a descoperit că a locuit într-o casă de coșmar plină de gunoaie și șobolani, dormind lângă cadavrul fratelui ei timp de cinci ani. Totul a fost dezvăluit după ce poliția a arestat-o pe femeie în legătură cu o altă situație ilegală.

Echipa de criminaliști a rămas îngrozită în momentul în care a pătruns în casa femeii, acolo unde au descoperit un peisaj desprins din filmele de groază. Polițiștii au găsit scheletul bărbatului, ulterior identificat ca fiind fratele femeii. Vecinii s-au plâns de mirosul neplăcut ani de zile, însă nu au fost luați în seamă.

„A fost un schelet pe care l-au scos, nu un cadavru. Cum poate cineva să trăiască cu un cadavru alături timp de cinci ani și nimeni să nu știe despre asta? Au încercat să ascundă asta sub preș. Am trăit lângă o casă a ororilor”, a declarat o vecină pentru Geelong Advertiser.

Fratele femeii nu a mai fost văzut de 5 ani

Persoanele care au avut contact cu femeia afirmă că un membru al personalului consiliului municipal al orașului Geelong a încercat să discute cu ea înainte de a o denunța. O vecină a precizat că întotdeauna a existat un miros, dar a crezut că era vorba de grămezile de gunoi. Potrivit acesteia, jaluzelele erau mereu coborâte și se putea vedea mucegaiul de pe spatele lor. Ultima oară când fratele femeii a fost văzut în viață a fost în 2018, iar acum, toată situația ridică întrebări cu privire la faptul că, timp de cinci ani, nu și-a dat nimeni seama de ororile din casa. Femeia era chiriașă a Departamentului pentru Familii, Echitate și Locuințe, ceea ce a stârnit întrebări despre cum ar putea corpul să stea nedescoperit atât de mult timp, arată dailymail.co.uk

Citește și: Noi detalii despre bărbatul găsit decedat în Sectorul 1! Fondator al brandului Anonymous, Valentin Gherebe, avea 43 de ani

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare