sursa foto:  pexels

O femeie i-a impus „taxa de înșelat” soțului. Incredibil ce s-a întâmplat după 10 ani de relație

O  femeie celebră primește de la partenerul său, milioane de euro, atunci când este înșelată. Aceștia au dezvăluit care este secretul relației pe care o au de zece ani.

Așa cum bine știm, nicio relație nu este lapte și miere, există suișuri și coborâșuri, iar o vedetă a găsit soluția care să le salveze relația.

Femeia primește milioane de euro atunci când este înșelată

Celebra impresară se îmbogățește  de fiecare dată când partenerul o înșeală. Aceasta mărturisește că a avut de nenumărate ori intenția de a se despărți de acesta din cauza infidelităților, însă acesta a reuși mereu să o convingă  a fost convinsă de acesta să nu  renunțe la relație.

Citește și: Alexia Eram, surprinsă peste cuvinte de Mario Fresh, după 7 ani de relație. Fiica Andreei Esca a arătat „verighetele”: „Felicitări!”

Partenerul său este Mauro Icardi

Wanda Nara are 37 de ani și este într-o relație cu Mauro Icardi, în vârstă de 30 de ani, fotbalistul echipei Galatasaray.

Împlinesc 10 ani de relație

Cei doi tineri vor împlini în această vară 10 ani de relație, cu toate că Wanda s-a gândit de foarte multe ori de despărțire.  Aceasta a găsit soluția care, poate, l-ar face pe acesta să fie mai atent atunci când este tentat să calce strâmb.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare