sursa foto:  Facebook

O jurnalistă îl desființează pe Marian Godină: Sunt doi ani de când o grupare interlopă mi-a incendiat mașina în fața casei, sub ochii copilului trezit din somn în miez de noapte

O jurnalistă din Brașov îl desființează pe celebrul polițist Marian Godină! Onelia Pescaru îl acuză pe omul legii că a mințit în momentul în care i-a luat apărarea colegei sale.

Mai mult, ea susține că, în urmă cu doi ani, o grupare i-a incendiar mașina în fața casei, iar Marian Godină nu a suflat nicio vorbă atunci.

„Sunt doi ani de când o grupare interlopă mi-a incendiat mașina în fața casei, sub ochii copilului trezit din somn în miez de noapte. Doar faptul că soțul meu a făcut armata la pompieri a făcut să fim azi în viață. Știți care a fost prima constatare a Poliției? Că șoarecii de pe câmp au ros cablurile și mașina s-a autoincendiat de fapt…
Pentru că altă apărare nu aveam, am urlat nedreptatea pe FB. Aceeași Poliție mi-a făcut apoi MIE, victima, dosar penal. Știți de ce? Pentru că am dat date secrete din dosar!!! Șoarecii erau un aspect secret, da? Nu am mai urlat pe FB, am sesizat Comisia de Abuzuri a Parlamentului. Expertiza s-a refăcut, acum nu mai erau șoarecii, erau urme de benzină în cenușe, făptașii erau chiar interlopii nominalizați de mine… Doar că ei sunt liberi și azi și fac și politică. Și televiziune online, că televiziunea era miza incendiului…
Credeți că marele justițiar al Poliției a suflat vreo vorbă?! Nuuuu… nu avea niciun interes, așa că a tăcut mâlc, deși era aceeași conducere la IPJ ca și azi. Am primit atunci un comunicat penibil de NUP, cum că “organul- adică Poliția și suspecta- adică eu, au același interes”. Și că suspecta e de fapt victimă! Da, niște polițiști au cercetat asta 5 luni, timp în care eu eram “suspecta”.
Doi ani mai târziu văd iar fața hidoasă a Poliției, pe fața (frumoasă) a unei tinere de la care chiar așteptam altceva. Francesca. Ochi albaștri- na, că nu mai zic că e blondă! Intr-un ambuteiaj din care m-am chinuit să ies zece minute, m-a troznit. Cum? Eu STĂTEAM, blocată, ea a găsit un culoar de vreo 10 m din locul în care parcase și A DAT CU SPATELE- dealtfel a și recunoscut, pentru că nu avea cum să mintă. Incident minor, vinovație CLARĂ. Teoretic, un fleac. Grabă mare, lacrimi multe, disperare, “ tocmai m-am mutat în Brașov, înțelegeți”, poze la avarii, numere de telefon, etc.. Clar, putea fi o amiabilă. Credeam că e o studentă cu bănuți mai mulți, după mașină. I-am propus sa ne vedem a doua zi, pentru ca aveam emisiuni și cursuri. La Tamponări, că stiu eu că acolo e sfânt. M-a rugat sa încerc mai repede, dacă pot, m-am ÎNVOIT de la studenți și am sunat-o să ne întâlnim. La locul faptei, ȘOC și GROZĂ: studenta era POLIȚISTA, purta uniformă, iar lângă ea, mașina cu girofar, tutorele și încă un polițist!!! Am crezut că e farsă. Deja lacrimile erau tupeu, accidentul era minciuna, tutorele amenințător, iar eu, clar, cel puțin semivinovată. Am vrut sa filmez, le-am spus că e subiect de știre, că e un ABUZ clar și am refuzat amiabila, spunând că ne vedem dimineața la tamponări. După 30 minute telefon de la Poliție să mă întorc, să “ rezolvăm” , “ să fie bine”… Mă întorc, pisi acolo, în sediu, plânsă toată și un agent pus să-i apere onoarea și banii din portofel. Acolo sunt camere multe, cu siguranță se poate proba. Probabil nu mergeau. O scoate afara, sa discutam “ bărbătește” și pare bine intentionat. Știți toată tevatura. La sfârșit concluzia: EU am întors(!!!) fără să mă asigur- și , de fapt, de ce am întors acolo?!- pe toată durata manevrei. Adică zece min?! Și dacă am întors pe interzis, de ce mai am carnet?! Ideea era forțarea unei vinovății comune, pentru ca pisi să nu plătească pagubele.
Pagubele nu sunt mari, dar e o sumă importantă pe motiv de senzori, sistem de autofrânare, etc. Nu, nu 5000 euro, e o minciună uriașă și sincer, NU ȘTIU de ce a mințit MARELE Godină.Nimeni nu a vehiculat așa ceva. Și, mai ales, e o chestiune de dreptate și de principii. Da, recunosc, am felicitat-o pe domnișoara, i-am prevestit viitor de aur în Poliție, dar i-am spus că minciuna și înșelătoria nu sunt pe termen lung. L-am felicitat și pe agent, pentru că nu e de colo să fii atât de penibil și să-ți faci profesia praf. Că nu trebuie să inventezi vinovății- lucru confirmat a doua zi chiar de colegi de la RUTIERĂ! – de dragul nimănui. Dacă asta se cheamă obrăznicie, o fi. Și da, iar mi-am spus of-ul pe FB, că cineva o auzi cumva… Postarea “Francesca” a rupt! Pentru că victime ale abuzurilor sunt cu miile.
A doua zi, marele justițiar, aflând că am vorbit și cu șeful cel mare și că acesta și-a cerut scuze- pentru procedură, nu pentru altceva!- și -a pus fanii să mă înjure. Nu mă știu, habar nu au ce fac, cum sunt, care mi-e viața, dar au intrat în pluton: de morți, de vii, de copil, de psihologie-reporturi gârlă, analfabetă, cretină, babă, etc. Tot tacâmul. De la Craiova la Timișoara, de la Iași la Constanța și multă diaspora. Din Brașov, nu prea. Asta mâ bucură. Conturi false, conturi de polițiști, multe neveste, multe blonde( scuze, fetelor, asta cu blonda în furou era doar o pată de culoare, nu era despre vo și nu e importantă!) și câțiva oameni care chiar au crezut sincer, că o scorpie bătrână și urâtă foc, ca mine, hărțuiește fără temei o cosănzeană fără prihană!
Incitarea la ură și linșaj o fi morală, Marian Godina? Legală? Era vremea in care Marian îmi făcea confidențe pe mess, povestind ce trăiește în Poliție, îmi povestea de carte. Am făcut împreună o campanie în care ne apăram profesorul de chimie din liceu… da, am făcut același liceu! Apoi am fost singura care îl mediatiza la Brașov, pe când era oaia neagră a Poliției… De unde azi ura asta nebună? De ce minciuna ??? Întâmplarea îi servește- mănușa- să atace Conducerea. Ok, am înțeles. Dar cu șobolanii ăia cum e? De ce nu-i pasă?! Cum e cu moralitatea? E ușor să pui oamenii să înjure și e trist că majoritatea o fac fără creier. Asta e era FB. Ajută, dar și distruge. Nu mi-a fost frica de interlopi, nu mi-a fost frică de Poliție, nu mi-e frică nici de înjurături și amenințări cu moartea, de la Botoșani sau din diaspora. Vin și se duc și ce nu omoară, te face mai puternic.
Meseriile mele ( da, trei, de “bogată” ce sunt, domnule Godină! ) mă ajutâ cumva să trăiesc. Mai departe… e faza pe dosare, pentru că războiul ăsta nu se mai duce pe FB. Se duce la Tribunal, se duce la DNA, la MAI, unde o fi cazul. Pentru că ABUZURILE trebuie să înceteze. Pentru că un ABUZ rămâne ABUZ indiferent de cine îl face. Pentru că pisi Francesca și cei ca ea trebuie să știe de la început că Poliția e… ceva cu cinste și onoare. Felicitări celor care sunt așa- cinste și onoare, adică!- nu puțini! Pe mulți îi cunosc și îi stimez din suflet. Și bun și exemplar sfârșit celor care sunt altfel! Am zis.
P.S. Recunosc, ador imprimeul leopard!”, scrie, pe Facebook, Pescaru.

Vezi și

Noi detalii bombă ies la iveală! Cine este procurorul DNA care a închis dosarul lui Dan Barna

EXCLUSIV Majorare de 75%. Guvernul Dăncilă a ‘umblat’ la indemnizațiile foștilor deținuți politic

S-a aflat! Cui ii va rămâne averea Tamarei Buciuceanu-Botez

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare