sursa foto:  ziuaconstanta.ro

O mare companie românească are un nou director. Despre cine este vorba

Consiliul de Administraţie al SNGN Romgaz a decis, în şedinţa de marţi, numirea lui Andrei Bobar în funcţia de director economic, pentru o perioadă determinată, respectiv 28 august 2018 – 2 noiembrie 2021, conform unui raport remis Bursei de Valori Bucureşti.

Totodată, Consiliul de Administraţie a aprobat Contractul de Mandat al directorului economic, contract care a fost ulterior semnat de ambele părţi.

La începutul lunii, Andrei Bobar, a refuzat să ocupe în continuare această poziţie pentru o perioadă determinată de patru luni.

„Consiliul de Administraţie al SNGN Romgaz SA, întrunit în şedinţa din data de 27 iulie 2018, a numit pe dl. Andrei Bobar în funcţia de director economic al societăţii, potrivit art. 642 alin. 1 din OUG nr 109/2011, pe o perioadă de 4 luni. În data de 6 august 2018, dl Andrei Bobar a comunicat SNGN Romgaz SA faptul că nu acceptă mandatul de 4 luni acordat de Consiliul de Administraţie al SNGN Romgaz S.A. în 27 iulie 2018”, anunţau oficialii Romgaz.

Potrivit CV-ului postat pe site-ul Romgaz, Bobar a fost director economic al companiei din noiembrie 2016. El a mai lucrat la Romgaz şi în perioada 2013-2014, ulterior activând în cadrul companiei de gaze Amromco Energy, tot în domeniul economic-financiar, potrivit Agerpres.

Citește și:

Cutremurător! După pesta porcina, o nouă nenorocire s-a abătut asupra României! Un dăunător imun distruge culturile

Lovitură pentru pensionari! Ce prevede noua lege a pensiilor

Cine i-a împiedicat pe protestatarii #Rezist să ia cu asalt nunta fiului lui Liviu Dragnea – Ștefan Valentin ar fi plătit o sumă impresionantă (SURSE)

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare