sursa foto:  spynews.ro

O nouă acuzație pentru criminala de la metrou! Pentru ce a mai fost trimisă în judecată Magdalena Șerban, în afară de omor

O nouă acuzație pentru criminala de la metrou, Magdalena Șerban! Parchetul de pe lângă Tribunalul București a anunțat, luni, că Șerban a fost trimisă în judecată.

Potrivit oamenilor legii, Magdalena Șerban a fost trimisă în judecată, în stare de arest preventiv, pentru tentativă de omor şi omor calificat.

Procurorii notează în rechizitoriul transmis instanţei că, la data de 12 decembrie 2017, în jurul orei 15,35, în timp ce se afla pe peronul staţiei de metrou Costin Georgian, Magdalena Şerban a împins o femeie de două ori, spre liniile de metrou, cu intenţia vădită de a o arunca în faţa trenului care tocmai urma să oprească şi de a-i suprima astfel viaţa, precizează Agerpres.

Vezi și EXCLUSIV! Cât cheltuie statul român cu criminala de la metrou – Ce face acum Magdalena Șerban

În aceeaşi zi, în jurul orei 19,54, după ce săvârşise infracţiunea de tentativă de omor descrisă mai sus, în timp ce se afla în staţia de metrou Dristor 1, Şerban a împins-o pe Alina Ciucu spre liniile de metrou, iar după ce victima a căzut pe şine, în timp ce aceasta încerca să se agaţe de marginea peronului, a lovit-o în zona capului cu piciorul. Urmare a acestor acţiuni, Alina Ciucu a fost lovită de trenul ce intra în staţie şi a suferit leziuni traumatice care i-au provocat decesul, indică procurorii.

Dosarul a fost înaintat, spre soluţionare, Tribunalului Bucureşti.

Vezi și Atenție! Toți șoferii sunt vizați! Se vor aplica cinci schimbări legislative, începând de duminică

Lovitură grea pentru șoferi: Toate stațiile ITP sunt obligate să facă asta din 20 mai

EXCLUSIV! Detalii neașteptate! Ce nu știai despre protestatarul #Rezist care a pierdut pariul cu Liviu Dragnea

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare