O nouă lovitură pentru milioane de români: Se anunţă noi SCUMPIRI

Românii primesc veşti din ce în ce mai proaste. Se anunţă noi scumpiri care îi afectează, în primă instanţă pe şoferi, apoi va duce şi la creşterea tuturor preţurilor.

Preţul carburanţilor va creşte din nou, de data asta din cauza creşterii preţului petrolului Brent, reper important în costul final al carburanţilor. Preţul petrolului Brent a ajuns la peste 78 de dolari, specialiştii spunând că se aşteaptă să ajungă la 81 dolari, anunţă RTV.

Acest nivel al preţului petrolului Brent este cel mai mare din 2014, până în prezent, lucru care se va vedea în creşterea preţurilor la pompă. Preţul petrolului creşte constant de mai bine de o săptămână, după ce SUA a anunţat că va impune sancţiuni statelor europene care fac afaceri cu Iranul (SUA s-a retras din acordul nuclear cu Iranul).

Preţul carburanţior a crescut cu mai bine de 1 leu în ultimele luni. Astfel, preţul unui litru de benzină a crescut de la 4,5 – 4,6 lei în toamnă, la aproape 5,7 lei joi, 17 mai. Şi preţul motorinei a crescut, de la 4,6 lei/litru în luna septembruie a anului trecut, la 5,82 lei/litru la 17 mai 2018.

Vezi și Și-a bătut joc de DIICOT! Din ce a făcut bani temutul interlop care a fugit de sub nasul oamenilor legii

Lovitură pentru românii cu panouri solare acasă: Ce amendament au pregătit aleșii

EXCLUSIV! Acuzații grave la adresa lui Vlad Voiculescu: „Ați făcut tot posibilul sa fie arestați medici și să distrugeți transplantul în România!”. Reacția de-a dreptul uimitoare

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare